www.tripper.nl

Aalsmeer

Aalsmeer is een gezellige stad gelegen in de provincie Noord-Holland, bekend om zijn prachtige bloemenveiling en uitgestrekte wateren. Naast het bewonderen van de tulpen en de rozen in de veiling en een boottocht maken over de Westeinderplassen, zijn er ook tal van andere leuke activiteiten om te doen en restaurants om te bezoeken. 

Uitjes in Aalsmeer

Bezoek de Historische Tuin Aalsmeer: Deze prachtige tuin is gelegen in het oude centrum van Aalsmeer en is een oase van rust. Hier kun je heerlijk wandelen tussen de historische tuinen en genieten van de mooie bloemen en planten.

Maak een boottocht over de Westeinderplassen: De Westeinderplassen zijn een prachtig natuurgebied in de buurt van Aalsmeer. Je kunt hier een bootje huren en een heerlijke tocht maken over het water, genietend van de rust en de mooie natuur.

Bezoek de Bloemenveiling Aalsmeer: De bloemenveiling van Aalsmeer is een van de grootste ter wereld. Hier kun je zien hoe bloemen en planten verhandeld worden en genieten van de kleurenpracht van de bloemen.

Ga shoppen in Aalsmeer: Aalsmeer heeft een gezellig centrum met tal van leuke winkels. Hier kun je heerlijk shoppen en genieten van de gezellige sfeer.

Restaurants in Aalsmeer

Restaurant Lokaal is gelegen in het oude centrum van Aalsmeer en staat bekend om zijn heerlijke gerechten gemaakt van lokale producten. Hier kun je genieten van een lekker diner in een gezellige sfeer.

Brasserie La Cocotte is gelegen aan de Westeinderplassen en biedt een prachtig uitzicht op het water. Hier kun je terecht voor heerlijke Franse gerechten en genieten van de mooie omgeving.

Restaurant de Halve Maen is gelegen aan de oever van de Westeinderplassen en biedt een prachtig uitzicht op het water. Hier kun je terecht voor heerlijke visgerechten en genieten van de mooie omgeving.

Restaurant Boven de Brug is gelegen aan de Ringvaart en biedt een prachtig uitzicht op het water. Hier kun je terecht voor heerlijke gerechten en genieten van de mooie omgeving.

Al met al zijn er tal van leuke uitjes en restaurants te vinden in en om Aalsmeer. Of je nu van natuur houdt, wilt shoppen of wilt genieten van heerlijk eten, er is voor ieder wat wils. Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan de prachtige bloemenveiling van Aalsmeer en een boottocht te maken over de Westeinderplassen. Veel plezier!

Via Tripper vind jij de beste deals in Aalsmeer voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Ga samen met het gezin naar FunMania Aalsmeer of All in experience of all night long bij Fun Center Amstelveen en geniet daarna van een heerlijke 3-gangen Chef's Choice menu bij Restaurant Colijn.