www.tripper.nl

Zeist

Als je op zoek bent naar de leukste uitjes en restaurants in en om Zeist, dan ben je op de juiste plek. Zeist is een prachtige stad in de provincie Utrecht en biedt veel mogelijkheden voor een gezellig dagje uit of een heerlijk diner.

Uitjes in Zeist

Er zijn veel leuke uitjes in Zeist en omgeving. Hieronder vind je een aantal aanraders:

Slot Zeist is een van de bekendste bezienswaardigheden van Zeist. Je kunt het prachtige slot bezoeken en de bijbehorende tuinen bewonderen.

Bezoek de Utrechtse Heuvelrug. Maak een wandeling of fietstocht door dit mooie natuurgebied. Je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de natuur.

Wil je iets spannends doen? Bezoek dan een van de escape rooms in Zeist en test je vaardigheden en intelligentie.

Het Rijksmuseum van Oudheden heeft een uitgebreide collectie van archeologische voorwerpen. Het museum in Leiden organiseert regelmatig tentoonstellingen en lezingen.

 

Restaurants in Zeist

Er zijn veel leuke restaurants in Zeist en omgeving. Hieronder vind je een aantal aanraders:

Figi is gevestigd in het gelijknamige hotel in het centrum van Zeist. Je kunt hier genieten van heerlijke gerechten en een goede service.

De Hoefslag is gevestigd in Bosch en Duin, op slechts enkele kilometers van Zeist. Het heeft een Michelinster en staat bekend om zijn uitstekende keuken en service.

Bistro Jan is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Zeist. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en een uitstekende service.

Restaurant Plein 22 is gevestigd in het centrum van Zeist en heeft een gezellige sfeer. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en borrel.

Zeist is een prachtige stad met veel leuke uitjes en restaurants. Of je nu wilt genieten van de natuur, een spannend spel wilt spelen, of wilt genieten van een heerlijk diner, in Zeist vind je het allemaal. 

Via Tripper vind jij de beste deals in Zeist voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Bezoek Indoorspeeltuin Plezier en geniet naast het spelen van heerlijke frietjes. De leukste attracties vind je in het indoor pretpark en binnenspeeltuin KidZcity. Geniet van een heerlijke pannenkoek of 3-gangenmenu bij De Kabouterhut.