www.tripper.nl

Zwijndrecht

Ben je op zoek naar de leukste uitjes en restaurants in en rondom Zwijndrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zwijndrecht is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, parken en heerlijke restaurants waar je van de lekkerste gerechten kunt genieten. 

Uitjes in Zwijndrecht

Er zijn veel leuke activiteiten te doen in Zwijndrecht. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Binnenvaartmuseum. Hier leer je alles over de geschiedenis van de binnenvaart en kun je prachtige schepen bewonderen. Daarnaast is de Develhof, een prachtig natuurgebied met mooie wandelroutes, een aanrader. Een andere leuke activiteit is een bezoek aan de zwembaden van het DevelsteinCollege. Hier kun je heerlijk zwemmen en ontspannen.

Ook buiten Zwijndrecht zijn er leuke uitjes te vinden. Zo kun je een bezoek brengen aan het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht. Hier leer je alles over de geschiedenis van de baggerindustrie. Ook een bezoek aan de historische stad Dordrecht is een aanrader. Hier kun je prachtige monumentale panden bewonderen en genieten van de sfeervolle terrasjes aan het water.

 

Restaurants in Zwijndrecht

Er zijn talloze restaurants in Zwijndrecht waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Een van de beste restaurants is Brasserie Jong, gelegen aan de Lindtsedijk. Hier kun je terecht voor een uitgebreid diner, maar ook voor een heerlijke lunch of gezellige borrel. Een andere aanrader is Restaurant Trattoria da Giuseppe, een Italiaans restaurant met de lekkerste pizza's en pasta's. Wil je genieten van de Franse keuken? Dan is Bistro Belle een goede keuze. Hier kun je terecht voor heerlijke klassiekers als steak tartare en escargots.

In de omgeving van Zwijndrecht zijn ook diverse restaurants te vinden die de moeite waard zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Restaurant Brasserie de Biesbosch in Dordrecht. Hier kun je genieten van heerlijke visgerechten met uitzicht op het water. Een andere aanrader is Restaurant Passie voor Vis in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier kun je terecht voor de lekkerste visgerechten, bereid met de beste ingrediënten.

Zwijndrecht en omgeving bieden volop mogelijkheden voor een dagje uit of een gezellige avond in een restaurant. Of je nu van natuur, geschiedenis of lekker eten houdt, in en rondom Zwijndrecht vind je voor ieder wat wils. 

Via Tripper vind jij de beste deals in Zwijndrecht voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Kom volledig tot rust bij Thermen Binnenmaas. Geniet van een gezellige Wijn of Bier, cocktail en whisky & rum proeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër. Naast proeven kan je ook zelf cocktails leren maken tijdens de Gin Tonic cursus van j Mitra De Nieuwe Bourgondiër.