www.tripper.nl

Utrecht

Als je op zoek bent naar de leukste uitjes en restaurants in en om Utrecht, ben je bij ons aan het juiste adres! Utrecht is een bruisende stad vol historie en cultuur, maar ook de omliggende dorpen en steden bieden genoeg vertier. 

Uitjes in en om Utrecht

Een van de leukste uitjes in Utrecht is een bezoek aan de Domtoren. Deze iconische toren is het symbool van de stad en biedt een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast kun je in Utrecht ook genieten van de vele gezellige terrassen aan de Oudegracht. Hier kun je heerlijk lunchen, dineren of gewoon genieten van een drankje.

Maar ook buiten Utrecht zijn er genoeg leuke uitjes te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Kasteel de Haar in Haarzuilens. Dit imposante kasteel is prachtig om te zien en biedt een uniek inkijkje in het leven van de rijke adel uit vroegere tijden. 

Restaurants in en om Utrecht

Als het op lekker eten aankomt, is Utrecht een waar paradijs. In de stad zelf vind je talloze gezellige restaurants en eetcafés. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijke tapas eten bij El Olivo of genieten van een goede steak bij The Black Fox. Maar ook buiten Utrecht zijn er genoeg restaurants die de moeite waard zijn.

Zo vind je in het nabijgelegen dorpje Bunnik het restaurant De Veldkeuken. Dit restaurant is gevestigd in een oude boerderij en biedt een heerlijk menu met gerechten bereid met lokale ingrediënten. Ook het nabijgelegen Zeist biedt genoeg leuke restaurants. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van Franse cuisine bij Restaurant Fidèle of van Aziatische fusion bij Restaurant Bentinck.

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje of een gezellig restaurant, in en om Utrecht is genoeg te beleven. Of je nu de stad wilt verkennen of liever de rust opzoekt in een van de omliggende dorpen, er is voor ieder wat wils. 

Via Tripper vind jij de beste deals in Utrecht voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Voor een ontspannen middag bezoek je Wine & Wellness Utrecht. Sluit de dag af met een heerlijke shared dining bij restaurant Se7en of met een 2-gangen keuzemenu bij 't Kippegie