www.tripper.nl

Of je nu je auto wilt laten verwennen in een wasstraat of je rijvaardigheid wilt verbeteren met een slip- of driftcursus, onze deals bieden je de perfecte gelegenheid om te genieten van geweldige ervaringen tegen voordelige prijzen. Waar wacht je nog op?

Laten we beginnen met de wasstraten. Een schone en glanzende auto is een lust voor het oog. Of je nu op zoek bent naar een wasbeurt bij een van de locaties van BP, een grondige reiniging van het interieur bij Autoradam of een uitgebreide waxbehandeling bij XL Carwash, Tripper biedt een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een spannende en leerzame ervaring op het gebied van autorijden, ga voor een slip- of drift cursus bij The Eventsbakery, Deze cursussen bieden de mogelijkheid om je rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen en essentiële vaardigheden te leren om beter om te gaan met lastige situaties op de weg. 

Of je nu je auto wilt laten verwennen in een wasstraat of je rijvaardigheid wilt verbeteren met een slip- of driftcursus, onze deals bieden je de perfecte gelegenheid om te genieten van geweldige ervaringen tegen betaalbare prijzen. Waar wacht je nog op? Ontdek nu onze nieuwste aanbiedingen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de weg!

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.