Tripper B.V. , gevestigd aan Zijldijk 24B, 2352 AB Leiderdorp, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tripper B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@tripper.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tripper B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om een soepele gebruikerservaring te garanderen
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Om goederen en diensten bij je af te leveren

Tripper B.V. bewaart jouw persoonlijke gegevens tijdelijk voor de doeleinden die hierboven zijn beschreven, tenzij anders voorgeschreven door de wet- of regelgeving.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wanneer je een aankoop hebt gedaan, worden je persoonlijke gegevens uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder die betrokken is bij de uitvoering van je arrangement of het verzenden van je product. We maken gebruik van diensten van derde partijen, waaronder Google, die persoonlijke gegevens voor ons verzamelen en analyseren. Dergelijke derde partijen worden tevens ingezet om marketingmaterialen, waaronder advertenties, te individualiseren en distribueren. We maken ook gebruik van derde partijen om jouw betalingen te verwerken. We delen jouw persoonlijke gegevens met hen om financiële transacties te voltooien. Al deze partijen zijn verplicht om jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk te houden. Tripper B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Tripper B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Tripper B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Zie hieronder een overzicht van cookies van derden.

Deze website gebruikt de volgende cookies.

Functionele cookies

Deze cookies zijn nodig om de website functioneel te laten werken. Bijvoorbeeld: functionele cookies stellen jou in staat om verschillende pagina's in een website te doorlopen terwijl je maar éénmaal hoeft in te loggen.

Marketing cookies

Deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen op basis van uw website-navigatiegedrag en aankoopgedrag in het verleden wanneer je Facebook bezoekt of andere sites van derden.

Analytische cookies

Deze cookies worden geplaatst door derde partijen, zoals Google Analytics. Deze houden bij op welke manier jij onze website vindt en gebruikt. Dit tracking-systeem kan zeer gedetailleerd zijn - het onderzoekt het gemiddelde aantal muisbewegingen, manier van scrollen, gebruikte zoektermen en de in diverse velden ingevoerde tekst. Wij kunnen deze informatie gebruiken om onze website beter vindbaar te maken, jouw interactie met ons platform te verbeteren of de impact van onze online marketing te meten. Wij willen jou erop attent maken dat deze derde partijen ook gebruik kunnen maken van informatie over jou die is verzameld op andere websites of mobiele applicaties. Hierop hebben wij geen invloed. Als je meer wilt weten over hoe Google Analytics informatie verzamelt en gebruikt en jouw privacy waarborgt, raadpleeg dan Google's privacybeleid op https://www.google.com/policies/privacy/.

Provider Omschrijving Soort cookie Duur van een cookie
Google Deze cookie wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen. Marketing id = 2 jaar
IDE = 2 jaar
NID = 11 maanden
NID = 90 dagen
NID = 3 maanden
Google We gebruiken Google Analytics om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. We gebruiken deze informatie om te website te verbeteren. Analytisch _ga = 2 jaar
_gid = 1 dag
_gat_gtag_UA_* = browerserssie
Google Wordt gebruikt door YouTube om een link te kunnen maken naar diverse Google services. Functioneel OGPC = 1 dag
CONSENT = 20 jaar
Zopim Wordt gebruikt om chat functionaliteit toe te voegen aan de website. Voor meer informatie zie: http://www.zopim.com/privacy Functioneel __zlcmid = 1 jaar
__cfduid = 1 jaar
__zlcprivacy = 1 jaar
Facebook Deze cookie wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen. Marketing fb = 2 jaar
Tradetracker Tradetracker krijgt informatie over acties op de website zonder persoonlijke informatie. Marketing uf = 1 jaar
Criteo Deze cookie wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen. Marketing contently_insights_user = 2 jaar
cto_lwid = 20 dagen
eid = 6 maanden
uid = 90 dagen
zdi = 6 maanden
_ceg.s = 90 dagen
_ceg.u = 90 dagen
Hotjar Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Functioneel Hotjar = 1 jaar
_hjUserId = 1 jaar
_hjIncludedInSample = browerserssie

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tripper B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@tripper.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Tripper B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tripper B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@tripper.nl

Wie beheert jouw persoonlijke gegevens?

Tripper B.V. beheert jouw persoonlijke gegevens op de website, en andere applicaties die de producten en diensten van Tripper aanbieden. Tripper B.V. is een Nederlandse besloten vennootschap, opgericht onder het Nederlandse recht en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam (nr. 68847130). Het adres van Tripper B.V. is Zijldijk 24 B, 2352 AB Leiderdorp, Nederland.

Aanpassingen van dit Privacy- en Cookiebeleid

Tripper kan dit Privacy- en Cookiebeleid te allen tijde naar eigen oordeel wijzigen. Wanneer we dit doen, zullen we de laatste bijwerkdatum onder aan deze pagina actualiseren. We raden je aan regelmatig op deze pagina na te gaan of er veranderingen zijn, zodat je op de hoogte blijft van de wijze waarop we bijdragen aan bescherming van de persoonsgegevens die we verzamelen.

Als je nog verdere opmerkingen, verzoeken, vragen, of andere feedback hebt met betrekking tot het privacybeleid, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@tripper.nl.

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2018.

Niet duidelijk?

Neem contact op met de klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen

Klantenservice