www.tripper.nl

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een prachtige stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Het is een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Maar wat zijn nu de leukste uitjes en restaurants in en om Bergen op Zoom?

Uitjes in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad waar veel te doen is. Zo kun je er bijvoorbeeld het Markiezenhof bezoeken, een prachtig kasteel uit de middeleeuwen. Ook de Gevangenpoort is zeker een bezoekje waard. Hier krijg je een indruk van het leven van gevangenen in de middeleeuwen. Wil je liever iets sportiefs doen? Dan kun je gaan klimmen bij Klimbos Brabantse Wal. Hier kun je kiezen uit verschillende routes met verschillende moeilijkheidsgraden.

Ook in de omgeving van Bergen op Zoom is er genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Oesterdam, een indrukwekkende dam die is aangelegd om Zeeland te beschermen tegen overstromingen. Ook de Brabantse Wal is een aanrader. Hier kun je prachtige wandelingen maken door de natuur en genieten van het mooie uitzicht over de omgeving.

 

Restaurants in Bergen op Zoom

Na een dagje uit in Bergen op Zoom wil je natuurlijk lekker eten. Gelukkig zijn er genoeg goede restaurants in de stad. Zo is er bijvoorbeeld Restaurant Hemingway's. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen sfeer. Ook Restaurant De Bloemkool is een aanrader. Hier eet je de lekkerste gerechten met verse ingrediënten uit de streek.

Na een dagje uit in de omgeving van Bergen op Zoom kun je terecht bij verschillende goede restaurants. Zo is er bijvoorbeeld Restaurant de Blauwe Pauw in Huijbergen. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten met een Franse twist. Ook Restaurant Pascalle in Woensdrecht is een aanrader. Hier kun je terecht voor lekkere streekgerechten en mooie wijnen.

Kortom, Bergen op Zoom en de omgeving bieden genoeg mogelijkheden voor een dagje uit. Of je nu houdt van cultuur, sport, natuur of lekker eten, hier vind je het allemaal. Wacht dus niet langer en plan snel je bezoek aan deze mooie stad en haar omgeving!

Via Tripper vind jij de beste deals in Bergen op Zoom voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Beleef klimavontuur met het gezin of vrienden in Klimbos Nederland. Kijk je ogen uit tijdens jouw bezoek aan Burgers' Zoo. Leef je uit in het Inflatablepark Level Up.