The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw

€ 64,00 € 32
Uitverkocht!

The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw

Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens The Music of Woodstock op 3 of 4 maart 2020 in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Je bespaart € 32
Verkocht 5+
Korting 50%

Wat te verwachten

  • 1e rang entreeticket voor The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw (t.w.v. €64)
  • Ode aan het legendarische Woodstock Festival 50 jaar terug 
  • Met als gastheer cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo
  • Geniet van een grote live band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits 
  • Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op dinsdag 3 maart of woensdag 4 maart 2020 om 20:15 uur 
  • Reserveren is niet nodig
  • Let op! De voucher is niet je entreebewijs. Je ontvangt uiterlijk 1 dag voor het concert het officiële ticket per e-mail vanuit Eventim

Locatie

Locatie
Concertgebouwplein 10,
1071 LN Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet op 3 of 4 maart 2020 van het muzikale spektakel The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Een grote live band met strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Hits van Joe Cockers zoals 'With a little help from my friends', 'Cry me a river', 'You are so beautiful' en 'Unchain My Heart' komen voorbij, net als 'Cry baby' en 'Me and Bobby Mcgee' van Joplin. Maar ook de wereldhits van onder andere Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who. De gastheer van het concert is cabaretier Vincent Bijlo. Hij is echter ook een muziekliefhebber pur sang met heel veel kennis over de internationale popcultuur en de geschiedenis ervan. Op een onderhoudende en zeer komische wijze voorziet hij het publiek van achtergrondinformatie over het repertoire dat gezongen wordt. The Music of Woodstock is een eerbetoon aan de magie van misschien wel het belangrijkste muziekfestival aller tijden en nog één keer in Nederland te zien.

Bereikbaarheid 

Het Koninklijk Concertgebouw is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de halte naar Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12). De haltes zijn voor of om de hoek van Het Koninklijk Concertgebouw. Plan hier je reis. Kom je met de auto? Je kunt parkeren in Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van The Music of Woodstock