www.tripper.nl

Toe aan een dagje complete rust? In Nederland zijn er genoeg prachtige sauna’s waar je terecht kan voor een dagje verwennerij.

Wist je dat een dagje wellness naast dat het ontspannend is ook nog een heel erg gezond is? Het heeft invloed op je bloeddruk, je weerstand en je lichaam wordt van binnen- en van buiten schoongespoeld. Als je regelmatig naar de sauna gaat raakt je lichaam gewend aan wisselende temperaturen, waardoor je minder snel kouvat en ook beter tegen de hitte kan!  

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Thermen Holiday in Schiedam en kom tot rust in een van de sauna’s, baden of andere wellness faciliteiten die dit resort te bieden heeft. Wist je dat Thermen een sauna heeft die tot wel 95 graden celsius gaat? Lekker warm dus!  

Poké bowls zijn helemaal hip op dit moment en wat is er nou beter dan een dagje genieten én lekker eten?

Bij House of Wellness in Amsterdam kan je niet alleen heerlijk tot rust komen in een van de sauna’s of een Turks stoombad, je kan er ook genieten van een heerlijke Poké bowl. Verder is er ook een infraroodcabine, een biosauna en zelfs een ijsgrot!

Bij Elysium in Bleiswijk heb je maar liefst 26 sauna’s waar je heerlijk in kan ontspannen! Denk aan een infrarood-, kristal-, kelo-, of opgietsauna! En als dat nog niet genoeg is hebben ze ook nog eens verschillende baden, waaronder een zoutwaterbad waarin je heerlijk kan drijven.

Alle sauna’s zijn verschillend, neem eens een kijkje op deze saunapagina en vind een aanbieding voor een sauna die bij jou past! Wist je trouwens dat veel sauna’s speciale badkledingdagen hebben? Tijdens deze dagen is het niet verplicht om naakt te zijn. Ben je nog nooit naar een wellness geweest? Denk bijvoorbeeld aan wat je moet meenemen, hoe een rondje sauna gaat en waar je allemaal je badjas aan moet. Aanrader!