www.tripper.nl

Entreeticket Museum Rembrandthuis

€ 17,50 € 9,99

Entreeticket Museum Rembrandthuis

Museum Rembrandthuis is de enige plek ter wereld waar je ervaart hoe Rembrandt ooit leefde. Nu helemaal vernieuwd met maar liefst 5 nieuwe ruimtes! Inclusief multimediatour en speurtocht voor de kids.

Koop de deal!
Je bespaart € 7,51
Verkocht 80+
Korting 43%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket Museum Het Rembrandthuis, vanaf 18 jaar (t.w.v. €17,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Museum Het Rembrandthuis, 6 t/m 17 jaar (t.w.v. €6)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar
 • Inclusief multimediatour en speurtocht voor kinderen
 • Het museum is helemaal vernieuwd met maar liefst 5 nieuwe ruimtes: een epiloogruimte, een etszolder en een derde tentoonstellingszaal
 • Ontdek het leven van één van de beroemdste kunstenaars ter wereld: Rembrandt!
 • Van 18 maart t/m 11 juni 2023 is de tentoonstelling Tekenkunst te zien
 • Gevestigd in het voormalig woon- en werkhuis van Rembrandt in hartje Amsterdam

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Het museum is beperkt toegankelijk voor mindervaliden
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Jodenbreestraat 4
1011 NK Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Museum Rembrandthuis is de enige plek ter wereld waar je even ervaart hoe Rembrandt ooit leefde. In de huiselijke setting van het museum aan de Jodenbreestraat leer je de mens achter de kunst kennen. Raak geïnspireerd door zijn werk en de verhalen van zijn leven. In Museum Rembrandthuis kom je dichter bij Rembrandt.

Op 18 maart 2023 heropent het museum met 30% meer Rembrandt. Er worden vijf nieuwe museale ruimtes toegevoegd, waaronder een epiloogruimte, een etszolder en een derde tentoonstellingszaal. Dankzij de nieuwe multimediatour komen Rembrandts huis en de zeventiende eeuw echt tot leven. Je volgt het levensverhaal van Rembrandt, van zijn intrek in het pand als ambitieuze celebrity-kunstenaar, tot zijn noodgedwongen vertrek vanwege een opeenstapeling van schulden. Ook worden er straks weer dagelijks ets- en verfdemonstraties gegeven in het museum. Op de plek waar Rembrandt zijn meesterwerken maakt, in het atelier, zie je hoe de kunstenaar zijn verf maakte. Op de nieuwe etszolder ontdek je Rembrandts etstechnieken. Alsof je meekijkt over de schouder van de kunstenaar.

Tentoonstelling: Tekenkunst

Van 18 maart t/m 11 juni 2023 is de tentoonstelling Tekenkunst te zien in Museum Rembrandthuis. Voor het eerst in Europa kun je 74 tekeningen van onder andere Rembrandt, Bol en Maes uit The Peck Collection (Ackland Art Museum, USA) van dichtbij bekijken, op de plek waar Rembrandt zelf zijn tekeningen maakte. In het kader van deze tentoonstelling organiseren we een aantal leuke activiteiten, waarmee je de kunst van het tekenen nog beter leert kennen. Kijk hier voor meer informatie 

Gratis speurtocht

Speciaal voor jonge ontdekkers is er een gratis speurtocht. Ontdek de geheimen van Rembrandts huis en leer de kunstenaar beter kennen. Wist je bijvoorbeeld dat Rembrandt een eigen schatkamer had? En dat hij zelf zijn verf maakte op basis van pigmentpoeders? Duik in de zeventiende eeuw aan de hand van leuke vragen en opdrachten. Aan het einde van de speurtocht ligt er een verrassing klaar bij de kassa.

Bereikbaarheid

Het museum is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Jodenbreestraat 4. Dit is vlak achter het Waterlooplein, op circa 15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museum Het Rembrandthuis. 

€ 9,99
€ 17,50
Verkocht 80+
Korting 43%
Je bespaart € 7,51

Deal opties

70+ verkocht

Entreeticket Museum Het Rembrandthuis, vanaf 18 jaar

€ 17,50
€ 9,99
Koop de deal!
10+ verkocht

Entreeticket Museum Het Rembrandthuis, 6 t/m 17 jaar

€ 6
€ 3,99
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Museum Het Rembrandthuis

Vergelijkbare deals