www.tripper.nl

Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben

€ 69 € 19,99
Uitverkocht!

Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben

In Het Concertgebouw in Amsterdam vindt op maandag 23 mei 2022 een magisch muzikaal eerbetoon plaats aan Michael Jackson. Beleef een onvergetelijke avond!

Koop de deal!
Je bespaart € 49,01
Verkocht 20+
Korting 71%

Wat te verwachten

 • Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben (t.w.v. €69)
 • Een magisch eerbetoon aan King of Pop Michael Jackson 
 • Geniet van iconische nummers als Thriller, Beat it en Man in the Mirror die worden uitgevoerd door internationale top musici
 • Tijdens de meermaals bekroonde voorstelling ‘Michael Starring Ben’ komen de moves, muziek en hits van de ster op onnavolgbare wijze tot leven
 • Beleef een onvergetelijke avond in het prachtige Concertgebouw in Amsterdam
   

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op maandag 23 mei 2022 om 20:15 uur 
 • Locatie: Het Concertgebouw, Amsterdam
 • Bekijk hier de beschikbare concerten
 • Reserveren is verplicht. Je dient online de voucher te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher
 • Let op! Exclusief €1 reserveringskosten per ticket, deze dien je te betalen tijdens het maken van de reservering bij Eventim

Locatie

Locatie
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Magisch eerbetoon aan Michael Jackson in Amsterdam

De locatie is minstens zo uniek als de voorstelling zelf. In het Concertgebouw in Amsterdam vindt op maandag 23 mei een magisch muzikaal eerbetoon plaats aan Michael Jackson. De ‘King of Pop’ overleed onverwachts in 2009 maar zijn hits leven voort. Tijdens de meermaals bekroonde voorstelling ‘Michael starring Ben’ komen de moves, muziek en hits van de ster op onnavolgbare wijze tot leven. In de setting van het prachtige Concertgebouw zorgt dat voor een unieke en intense belevenis. Geniet van iconische nummers als Thriller, Beat it en Man in the Mirror die worden uitgevoerd door internationale top musici!

De voorstelling ‘Michael starring Ben’ komt oorspronkelijk uit Engeland. Daar veroverde de hit productie onder meer West End in Londen en zorgde voor juichende kritieken. ‘Je mag dit niet missen’, scheef The Telegraph. En daarmee is geen woord teveel gezegd. De rol van Michael Jackson wordt vertolkt door de Britse zanger Ben Bowman. Hij is veel meer dan simpelweg een imitator van Michael. Alle bewegingen, intonaties, moves en routines zijn vrijwel identiek. Telkens weer vergeet het publiek dat het om een tribute artiest gaat. Dit bijzondere talent geeft de voorstelling ‘Michael starring Ben’ het karakter van een echt en authentiek concert. Het is daarmee de ultieme Jackson ervaring voor alle fans. Tel daarbij de onnavolgbare setting van Het Concertgebouw op en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire muzikale avond. Hoofdrol is weggelegd voor de muziek. Die wordt naast leadzanger Bowman uitgevoerd door een grote live band. Daarnaast worden spectaculaire kostuums en special effects toegepast. Smooth Criminal, Remember the time, Heal the World, They Don’t Care About us en Black or White. Alle iconische hits die Michael Jackson de status van ‘King of Pop’ gaven komen voorbij. Mis het niet! De beschikbaarheid is gelimiteerd.

Over Michael Jackson

Michael Jackson is onderdeel geworden van de internationale popcultuur. Hij was een pionier waar het ging om onder meer de ontwikkeling van videoclips. Zijn werkwijze werd al snel veelvuldig gekopieerd. Jackson maakte aanvankelijk carrière als onderdeel van The Jackson 5, een formatie samen met zijn broers. Samen zijn ze verantwoordelijk voor een groot aantal Motown hits. Begin jaren zeventig ging Michael solo verder en de rest is geschiedenis. De zanger bewees zichzelf als een ware  hit machine met een zeer karakteristieke presentatie waarbij zijn unieke dans moves een bepalende rol speelden. Hij was ook veelvuldig onderdeel van wilde speculaties in de media als gevolg van zijn turbulente privé leven. In 2009 overleed de ster als gevolg van een hartstilstand. De miljoenen fans over de hele wereld koesteren vooral de herinneringen aan zijn sensationele muziek. Die muziek brengt ‘Michael starring Ben’ nu op onnavolgbare wijze tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam.

€ 19,99
€ 69
Verkocht 20+
Korting 71%
Je bespaart € 49,01

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van TEC Entertainment.

Vergelijkbare deals