Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!

€ 74,00 € 37
Uitverkocht!

Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!

Beleef de magie van Kerst op 26 december 2019 tijdens The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw. Geniet van de iconische kerstklassiekers tijdens dit ultieme kerstconcert.

Je bespaart € 37
Verkocht 5+
Korting 50%

Wat te verwachten

  • 1e rang entreeticket voor The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam (t.w.v. €74)
  • Geniet van de iconische kerstklassiekers zoals 'Jingle Bells', 'Silent Night' en 'Angels We Have Heard In Night'
  • Onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen
  • Veelzijdig en gevarieerd programma met hoogtepunten uit het internationale kerstrepertoire 
  • Gezellig familie-uitje op Tweede Kerstdag! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op donderdag 26 december 2019 om 20:15 uur 
  • Reserveren is niet nodig 
  • Let op! De voucher is niet je entreebewijs. Je ontvangt uiterlijk 1 dag voor het concert het officiële ticket per e-mail vanuit Eventim 
  • Het concert duurt tot 22:30 uur 

Locatie

Locatie
Concertgebouwplein 10,
1071 LN Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet samen met je gezin op Tweede Kerstdag van een magische avond bij The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het Mozart Orchestra zorgt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen voor het ultieme kerstgevoel. Luister naar een veelduidig en gevarieerd programma met onder andere de iconische kerstklassiekers. The Classic Christmas Concert neemt je mee op reis langs de hoogtepunten uit het internationale kerstrepertoire. 

Orkest 

Het Mozart Orchestra uit Kiev heeft wereldfaam verworven en mag zich met recht één van de beste strijkorkesten ter wereld noemen. Vele tournees - van Japan tot Mexico - prijken op hun indrukwekkende CV. De dirigent Janssen is een specialist op het gebied van Oost-Europese topmusici. Hij slaagt er telkens weer in om complete symfonieorkesten en koren in spectaculaire bezetting naar onder meer Nederland, Duitsland, Italië en België te halen. 

Bereikbaarheid 

Het Koninklijk Concertgebouw is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de halte naar Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12). De haltes zijn voor of om de hoek van Het Koninklijk Concertgebouw. Plan hier je reis. Kom je met de auto? Je kunt parkeren in Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. 


Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van The Classic Christmas Concert