Bewonder de kleinste kunstwerken bij Micro Art Amsterdam

€ 15,00 € 10
Uitverkocht!

Bewonder de kleinste kunstwerken bij Micro Art Amsterdam

Tot en met 4 mei 2020 kun je in de Beurs van Berlage terecht voor de unieke tentoonstelling 'Micro Art Amsterdam'. Voor alle kunstwerken geldt; zien is geloven!

33% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
150+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor de tentoonstelling Micro Art Amsterdam - volwassene, 19 jaar & ouder (t.w.v. €15)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor de tentoonstelling Micro Art Amsterdam - kind, 4 t/m 18 jaar (t.w.v. €10)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • De kleinste tentoonstelling ooit in de Beurs van Berlage
 • Werken van miniatuurkunstenaar Mykola Syadristy en miniatuurschilder Hasan Kale
 • Bewonder onder andere de kleinste Nachtwacht, geschilderd op een pompoenpit, een Turks stadsgezicht op de vleugels van een wesp of de kleinste windmolen ter wereld, van slechts 1,8 millimeter! 
 • Zie hoe de kunstenaars hun creaties realiseren in de documentaire films 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 4 mei 2020
 • Let op! De tentoonstelling is i.v.m. het coronavirus tot nader order gesloten
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is een officieel entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar De Beurs van Berlage 
 • Per account kunnen er maximaal 10 tickets worden gekocht
 • Dagelijks (m.u.v maandag) geopend van 10:30 tot 18:00 uur

Locatie

Locatie
Damrak 243,
1012 ZJ Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Mykola Syadristy

De werken van Mykola, die voornamelijk bestaan uit edelmetalen als goud en platina, zijn tentoongesteld over de hele wereld en bewonderd door meer dan 160 staatshoofden, waaronder Jimmy Carter en Ban-Ki-Moon. Het grootste deel van zijn collectie staat in zijn eigen museum in Kiev: het Mykola Syadristy Museum of Microminiatures dat van Trip Advisor maar liefst vijf sterren krijgt. Onder de meest aansprekende kunstwerken die in de Beurs van Berlage te zien zullen zijn, de kleinste windmolen ter wereld (1,8 millimeter klein en opgebouwd uit ruim 203 onderdelen) de eerder beschreven roos, gebouwd van ragfijn gouddraad in een uitgeholde menselijke haar, een driedimensionaal portret van Rembrandt gemaakt uit een pit van een sleedoorn en het schip van Columbus.

Hasan Kale 

Hasan Kale viert dit jaar zijn 25e jubileum als schilder van miniatuurschilderijen. Hij schildert op voorwerpen uit ons dagelijks leven zoal een rijstkorrel, een spijker, een naald. Hij werkt al anderhalf jaar aan micro-uitvoeringen van de Nachtwacht van Rembrandt, welke te zien zullen zijn vanaf 1 juli in de Beurs. 

In Micro Art Amsterdam zijn vijftig werken van Hasan Kale te zien, inclusief vier micro reproducties van De Nachtwacht en vijf micro portretten van onze koninklijke familie. Op 1 juli, de dag dat de tentoonstelling voor het publiek opent, is Hasan Kale aanwezig en begint daar te werken aan deze portretten. Hij blijft daar aan werken zodat ze bij de grand opening in september gereed zijn. 

Zien is geloven

Voor de werken van beide kunstenaars geldt: zien is geloven. De natuurgetrouwheid en detaillering van de kunstwerken zijn zo uitzonderlijk, dat alleen de eigen waarneming daarvan kan overtuigen. In het centrale deel van de tentoonstellingsruimte kunnen bezoekers documentaire films in verschillende talen bekijken. Ze laten zien hoe de kunstenaars hun creaties realiseren. Waar doorgaans eerst de film bekijken en daarna de kunstwerken de goede volgorde is, gaat dat hier andersom. Om goed te laten doordringen en te begrijpen wat de eigen ogen zojuist hebben gezien. 

Toegankelijkheid

De tentoonstelling is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel, een rollator of een scootmobiel gebruiken.  De tentoonstelling bevindt zich in de kelder en kan worden bereikt door middel van een lift. Houd er rekening mee dat de werken van kunstenaar Mykola Syadristy alleen door een microscoop te zien zijn. Hierdoor zijn deze werken helaas niet te zien voor rolstoelgebruikers. In de Beurs van Berlage is een mindervalidentoilet aanwezig. 

Bereikbaarheid

De tentoonstelling is te zien in de Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam, direct tegenover het centraal station. Deze locatie is goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. In de omgeving van de Beurs bevindt zich een aantal grote parkeergarages.

Kijk voor meer informatie op de website van Micro Art Amsterdam

Reviews

Ka - augustus 2019

Prachtig mooie tentoonstelling! Echt een aanrader! Zo klein en fijn, maar laat een geweldig grootste indruk op je achter.

Marc - augustus 2019

Super gaaf en interessant om te zien! Echt bizar dat dat mogelijk is, zo klein en fijn! Een aanrader om te bezoeken.

Sergio - augustus 2019

Wij zijn samen met onze kleine meid van 2.5 jaar hier naar toe gegaan. Heel erg leuk en bijzonder gedaan door de twee kunstenaars. Wij zijn erg verrast!

Marike - augustus 2019

Erg indrukwekkende tentoonstelling, ongelooflijk om te zien hoe dit met zulke precisie op microschaal gemaakt is. Absolute aanrader!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.