www.tripper.nl

Dagticket World Padel Tour Amsterdam Open

€ 25 € 16,95
Uitverkocht!

Dagticket World Padel Tour Amsterdam Open

De World Padel Tour komt voor het eerst naar Nederland. Geniet op 28, 29 of 30 september 2022 van de beste padelspelers van de wereld. Spektakel gegarandeerd!

Koop de deal!
Je bespaart € 8,05
Verkocht 290+
Korting 32%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Woensdag 28 september - Dagticket A tribune World Padel Tour Amsterdam Open (t.w.v. €25)
 • Dealoptie 2: Donderdag 29 september - Dagticket A tribune World Padel Tour Amsterdam Open (t.w.v. €25)
 • Dealoptie 3: Vrijdag 30 september - Dagticket B/C tribune World Padel Tour Amsterdam Open (t.w.v. €35)
 • Het hoogste niveau padel van de wereld
 • Unieke kans om bij de eerste Nederlandse editie aanwezig te zijn
 • Een sportevent met Spaans festival gevoel
 • Padel is de snelst groeiende sport ter wereld
 • Een uitdagende mix tussen squash en padel
 • De kans om de beste mannelijke en vrouwelijke NL padellers aan het werk te zien

Voorwaarden

 • Het ticket is geldig op de door jou gekozen dag
 • Te bezoeken op 28, 29 of 30 september 2022
 • Reserveren is verplicht. Na aankoop kun je met je unieke code je ticket(s) verzilveren
 • De tickets zijn alleen geldig voor de WPT Amsterdam Open 2022 en kunnen niet worden gebruikt voor andere evenementen
 • Bekijk hier het programma

Locatie

Locatie
Centrale Markthallen 170
1051 KL Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Het grootste padeltoernooi van de wereld, World Padel Tour, komt voor het eerst naar Nederland. Van 28 september t/m 2 oktober wordt Amsterdam het speelterrein van het week durende sportevenement. Onder de naam World Padel Tour Amsterdam Open verwelkomt het toernooi de beste padelspelers ter wereld.

Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert. “Het is fantastisch dat heel Nederland live kennis gaat maken met het grootste en meest professionele mondiale padel circuit ter wereld. Zeven dagen lang gaat het spektakel van deze nieuwe en jonge sport voelbaar zijn in Amsterdam” aldus toernooidirecteur John van Lottum.

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers. Kersverse Nederlandse kampioenen, Uriël Maarsen en Bram Meijer, gaan deelnemen aan het toernooi. Zij hebben, net als de twee dames Milou Ettekoven en Tess van Dinteren, van de organisatie een wildcard gekregen om Nederland te vertegenwoordigen op het beste en meest professionele mondiale padel circuit.

Voor de wedstrijden van het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee locaties. Tijdens de kwalificaties wordt er gespeeld in Plaza Padel Amsterdam en de finales vinden plaats in de Centrale Markthal. Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. Denk aan verschillende feesten, pop-up restaurants, kids events en nog veel meer.

Bereikbaarheid

De Centrale Markthallen liggen midden in het Amsterdam Food Center in de binnenstad van Amsterdam. Je kunt via de Jan van Galenstraat ter hoogte van het Marcanti college het terrein van de World Padel Tour Amsterdam Open betreden. Vanaf hier staat bewegwijzering en vanaf hier loop je het laatste stuk richting de Centrale Markthal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World Padel Tour Amsterdam Open.

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van World Padel Tour Amsterdam