Laat je betoveren door het legendarische terracottaleger in Rotterdam

€ 16,00 € 10
Uitverkocht!

Laat je betoveren door het legendarische terracottaleger in Rotterdam

Reis mee terug in de tijd naar het jaar 221 voor Christus en laat je van dichtbij betoveren door het legendarische leger en het verhaal van Keizer Qin Shi Huangdi.

38% Korting
Je bespaart
€ 6
Verkocht
Verkocht
520+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de tentoonstelling van het Terracottaleger van Keizer Qin in Rotterdam, t.w.v. €16,-
 • Inclusief souvenir bij de entree van de tentoonstelling, zolang de voorraad strekt
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Speciaal ingericht pop-up museum
 • Sta oog in oog met levensgrote terracotta-figuren zoals krijgers, paarden en keizerlijke strijdwagens 
 • Leer meer over het streven van de keizer naar onsterfelijkheid en hoe hij zich voorbereidde op het hiernamaals
 • Het Terracottaleger is het achtste wereldwonder en behoort tot UNESCO-werelderfgoed
 • Bewonder naast het Terracottaleger traditionele schilderijen, regionale kleding van minderheden binnen China en de "Modern China Gallery". 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig tot 4 maanden na aankoop
 • De voucher is geen entreebewijs, maar het bewijs van betalen
 • Voorafgaand aan je bezoek online reserveren met de unieke code op de voucher. Reserveer uiterlijk vóór 13:00 voor een bezoek op de dag zelf. Verdere instructies hiervoor vind je terug op de voucher
 • Dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00, zondag geopend van 12:00 tot 18:00
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Kleine Beer 8,
3067ZW Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Het legendarische Terracottaleger van keizer Qin in Rotterdam

Reis terug in de tijd naar het jaar 221 voor Christus en laat je betoveren door het legendarische terracottaleger en het verhaal van zijn maker, keizer Qin Shi Huangdi. Door middel van deze tentoonstelling leer je meer over het streven van de keizer naar onsterfelijkheid en hoe hij zich voorbereidde op het hiernamaals. Het hieruit voortgekomen terracottaleger is zo bijzonder dat er naar wordt verwezen als het achtste wereldwonder en het behoort tot UNESCO-werelderfgoed. 

De levensgrote terracotta soldaten worden gepresenteerd in indrukwekkende gevechtsformatie, waaronder generalen, officieren, boogschutters, paarden en bronzen strijdwagens. Kom oog in oog te staan met een generaal of keizer Qin Shi Huangdi! De historie leert ons dat de bouwers van het mausoleum, evenals de architecten en kunstenaars welke het leger decoreerde, werden begraven in een algemeen graf. Hiermee namen zij letterlijk een van ‘s werelds meest intrigerende geheimen met zich mee het graf in.

De geschiedenis rondom deze bijzondere ontdekking en de werkwijze waarop het terracottaleger tot stand kwam wordt uitgelegd in verschillende illustraties en een film welke speelt tijdens de tentoonstelling.

Naast de hoofd tentoonstelling is het mogelijk om traditionele schilderijen, regionale kleding van landelijke minderheden binnen China en de “Modern China Gallery” te bezichtigen.

Bereikbaarheid

De tentoonstelling van het Terracottaleger van Keizer Qin in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in Parkeergarage Noord of Zuid. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Terracottaleger

Reviews

Toon - juni 2019

Prachtige expositie! De manshoge beelden zijn zeer indrukwekkend, zeker als je je realiseert dat het een leger betreft van 6.000 strijders.

Raymond - juni 2019

Deze tentoonstelling is zeer de moeite waard om te bezoeken. Erg indrukwekkend, magisch en op een prachtige locatie. Zeer toegankelijk voor gehandicapten.

Martha - mei 2019

Mooie kleine expo, interessant genoeg voor oudere kids 12+. Het geeft inspiratie om de echte beelden in China te willen bewonderen.

Hilbert - mei 2019

Leuk en interessant, de moeite waard. Denk het vooral met kinderen een boeiende geschiedenis les kan zijn. Ook leuk dat iedereen een leger-figuurtje mee krijgt.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.