Rondvaart Amsterdam Light Festival

€ 26,50 € 19,99

Rondvaart Amsterdam Light Festival

5.0 / 5 (1 Beoordeling)

In de wintermaanden wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig openlucht lichtkunstmuseum voor de 10e editie van het Amsterdam Light Festival. Deze jubileumeditie heeft als thema Celebrate Light.

Je bespaart € 6,51
Korting 25%
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Amsterdam Light Festival met LOVERS, vanaf 14 jaar (t.w.v. €26,50)
 • Dealoptie 2: Amsterdam Light Festival met LOVERS, 4 t/m 13 jaar (t.w.v. €26,50)
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee aan boord
 • Bezoek de 10e editie van Amsterdam Light Festival met thema Celebrate Light
 • De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien
 • Stap aan boord van een comfortabele, moderne en verwarmde boot van LOVERS bij het Centraal station of aan de Leidsekade

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 23 januari 2022
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • Na aankoop ontvang je het officiële entreeticket 
 • Duur: 75 minuten 
 • Opstaplocaties: Leidsekade
 • Met audiogids in het Engels en Nederlands
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
Leidsekade 97,
1017 PN Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

In de donkere wintermaanden december 2021 en januari 2022 wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig openlucht lichtkunstmuseum voor de 10e editie van het Amsterdam Light Festival. Voor deze jubileumeditie heeft het festival gekozen voor het thema Celebrate Light. Met dit thema wil het festival zowel de lichtkunst van de afgelopen jaren eren als licht laten schijnen op sociale kwesties om gasten eraan te herinneren dat niet iedereen in staat is om deel te nemen aan de festiviteiten.

De afgelopen tien jaar hebben moderne kunstenaars uit de hele wereld spectaculaire lichtkunstwerken gemaakt die tijdens de eerdere edities van het festival overal in het centrum van de stad te zien waren. Dit jaar bestaan de kunstwerken uit de meest aansprekende, inspirerende en favoriete lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities en uit nieuwe kunstwerken.

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is met een Amsterdam Light Festival rondvaart door de grachten. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de lichtkunst terwijl je ontspannen kunt rondkijken. De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien. Net als bij de vorige edities is LOVERS Canal Cruises een officiële partner van het Amsterdam Light Festival. Met deze cruise stap je aan boord van een comfortabele, moderne en verwarmde boot van LOVERS bij het Centraal station of aan de Leidsekade. Van hieruit vaart de rondvaartboot naar het Light Festival door de Weesperbuurt en Plantage wijken, waar de kunstcollectie te zien is.

Onderweg vertelt de audiogids, in het Nederlands & Engels, je meer over de prachtige lichtinstallaties die je passeert. De koudste en donkerste maanden van het jaar worden een stuk lichter en gezelliger met Amsterdam Light Festival boottickets van Lovers Canal Cruises.

Bereikbaarheid

Je dient op te stappen bij Leidsekade

Kijk voor meer informatie op de website van LOVERS.

Deal opties

Amsterdam Light Festival met LOVERS Canal Cruises, vanaf 14 jaar

€ 26,50
€ 19,99
Koop de deal!

Amsterdam Light Festival met LOVERS, 4 t/m 13 jaar 

€ 13,25
€ 9,99
Koop de deal!

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5
4
3
2
1
1
0
0
0
0
J. Van Moere
14 november 2021

alles vlot verlopen

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van LOVERS Canal Cruises