www.tripper.nl
Dagje weg

Buitenuitjes

Cashback dagen

Cashback dagen!

Maak met iedere aankoop dagelijks kans om jouw aankoopbedrag terug te verdienen!

Mooi weer betekent dat het tijd is om eropuit te gaan. Want wat is er veel leuks te zien en te doen. Met te gekke buitenuitjes ga je beslist een fantastische dag tegemoet!

Ga eens op bezoek bij een dierentuin om jouw favoriete dier te ontmoeten. In het hart van Amsterdam vind je de oudste dierentuin van Nederland: Artis. Naast brullende leeuwen ontdek je hier in Micropia de verborgen wereld van micro-organismen. In Dierenpark Amersfoort hoor je al snel het gebrul van de stoere T-rex en nog tientallen andere dinosaurussen in het spannende Dinobos. Terwijl je door de Haaientunnel van Oceanium in Diergaarde Blijdorp loopt zwemmen haaien en schildpadden rakelings langs je hoofd. Wil jij op één dag de hele wereld zien? Ga dan naar Burgers’ Zoo, waar unieke ecodisplays je mee op reis nemen naar onder meer de Aziatische tropen, de Sonorawoestijn in Mexico en de Afrikaanse savanne.

Pretparken behoren zonder twijfel bij de allerbeste buitenuitjes. Neem een kijkje bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe en geniet naast de tofste attracties onbeperkt van limonade, friet en nog veel meer lekkernijen. In de Efteling zie je Langnek nog even boven het sprookjesbos uitkomen vlak voordat je in Baron 1898 recht naar beneden de mijn induikt. Attractiepark Slagharen is niet alleen een pretpark met de gaafste attracties, want in het bijbehorende Aqua Mexicana glijd je ook nog eens van 10 glijbanen af. De hoogste en langste achtbaan van de Benelux staat in Walibi Holland. Daar raas je met maar liefst 106 km/uur van 46 meter hoogte naar beneden, waarmee hij zich met recht de Goliath mag noemen!

Een museum alleen interessant bij slecht weer? Echt niet! En zijn ontzettend veel schitterende openluchtmusea. In het Archeon ervaar je hoe Nederlanders vroeger leefden als jagers-verzamelaars, Romeinen en ridders. Voor een flinke dosis geschiedenis moet je zonder twijfel ook bij het Zuiderzeemuseum zijn om erachter te komen hoe het oud-Hollandse leven eruitzag. De fraaie miniatuurversie van Nederland in Madurodam neemt je mee op reis naar de meest iconische plekken, waaronder het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam, de Euromast in Rotterdam en de Domtoren in Utrecht. Voor een indrukwekkende ervaring moet je zeker langsgaan bij Deltapark Neeltje Jans. Daar zie je hoe de immense stormvloedkering ervoor zorgt dat we droge voeten hebben in een groot gedeelte van Nederland.

In een geweldige buitenspeeltuin weet je zeker dat jouw buitenuitje ook met kinderen een daverend succes is. In Linnaeushof speel je in de grootste speeltuin van Europa met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Klim in Speelpark de Swaan op de enorme kaasberg en heb een grandioze dag vol speelplezier in Plaswijckpark. Familiepark Nienoord is met talloze speelmogelijkheden op 30.000m2 tevens een buitengewone plek om volledig uit je dak te gaan!

Met een rondvaart ontspan je met mooi weer in een prachtige omgeving. Ga jij voor de oude grachten van Leiden of Amsterdam, trotseer jij de grootse haven van Rotterdam of bezoek je forteiland Pampus? De keuze is reuze!