www.tripper.nl

Entreeticket Airborne Museum at Hartenstein

€ 15 € 10,50
Uitverkocht!

Entreeticket Airborne Museum at Hartenstein

4.7 / 5 (3 Beoordelingen)

Het Airborne Museum is compleet vernieuwd! Ontdek stap voor stap de wereldberoemde Slag om Arnhem in Villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britse troepen. Leerzaam uitje voor het hele gezin!

Koop de deal!
Je bespaart € 4,50
Verkocht 400+
Korting 30%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Airborne Museum, vanaf 18 jaar (t.w.v. €15)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Het bezoek is inclusief audiotour 
 • Gevestigd in Villa Hartenstein, is in 2020 compleet vernieuwd 
 • Ontdek de Slag om Arnhem in Villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britse troepen 
 • Het Airborne Museum is geen museum van objecten, maar van persoonlijke verhalen 
 • Ga op missie in de Airborne Experience, een audiovisuele ervaring en winnaar Muse Design 
 • Een bezoek is voor alle generaties ervaren en beleven 
 • Gratis parkeren! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar het museum
 • Het Airborne Museum is toegankelijk voor mindervaliden 
 • Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur 

Locatie

Locatie
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Airborne Museum vertelt het verhaal van de Slag om Arnhem. In de vaste tentoonstelling van Airborne Museum ‘Hartenstein’ wordt verteld wat er van dag tot dag gebeurde tijdens de Slag om Arnhem. Van de luchtlandingen op de heide tot aan de evacuatie over de Rijn…

Door middel van foto’s, teksten, objecten en audiovisueel materiaal ontdek je wat de militairen en burgers in september 1944 meemaakten. Na een introductiefilm krijg je door het volgen van de route het complete verhaal te zien en te horen.

In de vaste collectie zijn diverse topstukken te vinden zoals de jachthoorn van Luitenant-kolonel John Frost en de verrekijker van Generaal-majoor Roy Urquhart. Historische beelden en authentieke objecten worden afgewisseld met interviews van veteranen en burgers die een van de beroemdste veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog meemaakten.

Airborne Experience

In de Airborne Experience komt de geschiedenis tot leven door de realistische reconstructies, levensgrote filmfragmenten terwijl je zelf door de opeenvolgende hoofdstukken van de Slag om Arnhem loopt. Beeld en geluid omringen volledig de ervaring. Na de vlucht met de glider kom je aan op de landingsterreinen en sta je ineens tussen de felle gevechten in de Arnhemse straten van de jaren ’40 om de Rijnbrug in handen te krijgen. Het geluid van een verscheurende oorlog: schoten, inslagen, Engelse kreten, Duitse bevelen en de angst van onderduikers is indringend. De tegenstand van het Duitse leger in Arnhem blijkt te sterk en de Britten moeten zich na vier dagen overgeven. Je volgt de route en komt aan in Oosterbeek waar de rest van de Britse troepen vast zit in Oosterbeek en geen kant op kan. De situatie rondom hotel Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britten, wordt steeds nijpender. Poolse troepen landden bij Driel voor versterking, maar na negen dagen moeten de geallieerde luchtlandingstroepen zich terugtrekken over de Rijn. De Airborne Experience is een intense ervaring.

De Airborne Experience is voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Kinderen dienen altijd begeleid te worden door een volwassene.

Bereikbaarheid

Auto
Het museum ligt aan de rand van Oosterbeek op tien minuten afstand van de A50 uit het zuiden en de A12 uit het westen en oosten. Eenmaal in Oosterbeek volg je de borden ‘Airborne Museum’. Je kunt vlak naast het museum gratis parkeren

Openbaar vervoer
Neem vanaf Centraal Station Arnhem stadsbus 1 of streekbus 352.De rit duurt hooguit 15 minuten. Het treinstation Oosterbeek ligt op 10 minuten wandelen van het museum.

Kijk voor meer informatie op de website van Airborne Museum. 

Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5
4
3
2
1
2
1
0
0
0
R. Wolthuis
24 oktober 2021

Super leuk

T. Hoffmann
11 augustus 2021
N. Corsel
6 augustus 2021

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.