Entreeticket voor de show Hans Klok & Friends

€ 52,50 € 32,50
Exclusief bij Tripper

Entreeticket voor de show Hans Klok & Friends

Beleef de magie van Hans Klok & Friends in Rotterdam! Geniet van internationale acts, luchtacrobatiek, dansende laserstralen, stunts aan de trapeze en comedy.

Je bespaart € 20
Verkocht 1.890+
Korting 38%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Rotterdam - Tribune Front Seat ticket voor de show Hans Klok & Friends (t.w.v. €52,50)
  • Met internationale acts zoals razende motoren in een grote globe, luchtacrobatiek, dansende laserstralen, stunts aan de trapeze en comedy 
  • Je bent vanaf 1,5 uur voor aanvang welkom om te genieten van de festivalsfeer 
  • Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet
  • Perfect uitje voor het hele gezin tijdens de zomervakantie! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • De show duurt 90 minuten (geen pauze)
  • Let op! Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar 

Locatie

Locatie
3e Katendrechtsehoofd 25,
3072 AM Rotterdam
Routebeschrijving
Locatie
Javakade .,
1019 SH Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Hans Klok & Friends is veel meer dan alleen een magische show: foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij!

De locatie van Hans Klok & Friends is uniek. Speciaal voor deze productie wordt een moderne theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen.

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op! Alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends.

Kijk voor meer informatie op de website van Hans Klok & Friends.

Deal opties

440+ verkocht

Rotterdam - Tribune Front Seat ticket

€ 52,50
€ 32,50
Koop de deal!

Video

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.