www.tripper.nl

Rondvaart Amsterdam, inclusief bezoek Zaanse Schans

€ 49,50 € 35

Rondvaart Amsterdam, inclusief bezoek Zaanse Schans

Vaar vanaf de voormalige historische NDSM werf door het havengebied van Amsterdam richting Zaandam. Je hebt 2 uur de tijd om rond te lopen en het dorp te verkennen. Geniet van een gezellig uitje!

Koop de deal!
Je bespaart € 14,50
Verkocht 5+
Korting 29%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket rondvaart van ca. 6 uur, inclusief bezoek Zaanse Schans, vanaf 14 jaar (t.w.v. €49,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket rondvaart van ca. 6 uur, inclusief bezoek Zaanse Schans, 3 t/m 13 jaar (t.w.v. €44,50)
 • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee
 • Vaar door het havengebied van Amsterdam, de op één na grootste haven van Nederland 
 • Je hebt 2 uur de tijd om rond te lopen en de Zaanse Schans te verkennen
 • Geniet bij mooi weer op het panoramadek van het schip

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2022
 • De voucher is niet je entreebewijs. Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren. Verdere instructies vind je terug op de voucher
 • De rondvaart duurt inclusief in- en uitschepen en bezoek Zaanse Schans ca. 6 uur 
 • Je dient tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij de opstapplaats
 • Het nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan 

Locatie

Locatie
Ms. van Riemsdijkweg .
1033 RC Amsterdam Noord
Routebeschrijving

Meer informatie

In Amsterdam noord, aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf, ligt het schip voor jou gereed. De trossen gaan los en na afvaart zit je direct op het IJ, waar we tussen de vrachtschepen en wellicht een passerend cruise schip koers zetten naar Zaandam. Je vaart onder andere door het havengebied van Amsterdam, de op één na grootste haven van Nederland. De vaartocht naar de Zaanse Schans duurt ongeveer 2 uur.

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar je onbelemmerd zicht hebt op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, Port of Amsterdam, oftewel; de haven van Amsterdam, en later heb je een prachtig mooi uitzicht over de Zaan en de Zaanse Schans. Bij slecht weer heb je het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt.

Na de schutting in de Wilhelminasluis vaar je de Zaan op. Dit was vanaf 1800 het centrum van de ‘food industry’. Vooral cacao import door de Amsterdamse haven leidde tot groei en bloei van aanvankelijk kleine bedrijfjes zoals Blooker en Van Houten cacao. Maar ook grote namen zoals Verkade, Lassie, Droste, Duyvis en Bruynzeel hebben hier hun roots. De vaartocht over de Zaan door ’s wereld oudste industriegebied biedt uitzichten op oude pakhuizen en de historische fabrieken.

Er wordt afgemeerd bij de Zaanse Schans. Hier heb je 2 uur de tijd om rond te lopen en het dorp te verkennen. Wat niet veel mensen weten, is dat de Zaanse Schans een woon-werkgebied is anno 1850, wat vrij toegankelijk is om te bezoeken. Het bestaat al sinds 1961. Je treft hier de eerste kruidenierswinkel van de heer Albert Heijn. Zijn latere supermarktconcern dat uitgroeide tot Ahold heeft nog steeds zijn hoofdkantoor in Zaanstad. Verder zijn de plaatselijke molens beroemd. Je kunt er een paar bezichtigen en hun producten kopen: specerijen en mosterd.

Om 16:00 uur vaar je in 2 uur weer terug naar Amsterdam. Nadat je door de Wilhelminasluis gegaan bent, kom je uit op Zijkanaal ‘G’ en al snel zit je op ’t IJ. Hier vaar je tussen de zeescheepvaart van- en naar de Noordzee. Tenslotte meer je af in Amsterdam noord aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf. Met het gratis NDSM pontje naast de afmeerlocatie ben je in 20 minuten aan de overkant van ’t IJ bij Amsterdam centraal. Zo heb je één dag per boot en te voet het mooie Nederlandse cultureel erfgoed in de Zaanstreek ervaren- een fantastische ervaring!

Bereikbaarheid

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten en de overtocht duurt ± 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Amsterdam Boat Cruises.

Deal opties

5+ verkocht

Entreeticket rondvaart, inclusief bezoek Zaanse Schans, vanaf 14 jaar

€ 49,50
€ 35
Koop de deal!

Entreeticket rondvaart, inclusief bezoek Zaanse Schans, 3 t/m 13 jaar 

€ 44,50
€ 27,50
Koop de deal!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Amsterdam Boat Cruises

Vergelijkbare deals