Entreeticket 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy

€ 25 € 15

Entreeticket 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy

Van 22 t/m 24 oktober 2021 staat Rotterdam Ahoy helemaal in het teken van auto's! Bewonder meer dan 300 showcars bij 100% Auto Live; één van de dikste autoshows van Nederland!

Je bespaart € 10
Verkocht 220+
Korting 40%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy (t.w.v. €25)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar
 • Bewonder meer dan 300 showcars, waaronder supercars, sportcars, lowriders en dragracers 
 • Ontdek een breed aanbod op het gebied van wielen, uitlaten, olie, banden en styling producten 
 • Nieuw! Op de Car Catwalk wordt elk uur een show gepresenteerd met interviews, demoshows en nog veel meer! 
 • Geniet van een driftshows in de Outdoor Action Arena 
 • Speel de nieuwste games in de Playzone 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op een dag naar keuze in de periode van 22, 23 & 24 oktober 2021
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • De aanvangstijden vind je bij 'Meer informatie'
 • Let op! Het is noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Klik hier om een afspraak in te plannen in het geval dat je niet gevaccineerd bent 

Locatie

Locatie
Ahoyweg 10,
3084 BA Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Ben jij een echte autoliefhebber? Dan is 100% Auto Live echt iets voor jou! Van 22 t/m 24 oktober 2021 staat Rotterdam Ahoy in het teken van auto's. De autoshow is een mooie mix van 5 pijlers: 100% Tuning, 100% Supercars, 100% Autosport, 100% American Cars en 100% Performance.

100% Tuning

100% Auto Live is al lange tijd toonaangevend in Tuning en zal dat de komende jaren ook blijven. In Ahoy tref je ook dit jaar de mooiste en dikste creaties in autostyling met oog voor de verschillende stijlen en natuurlijk ook aandacht voor de heftigste creaties op caraudiogebied. Met vele winnaars van de toonaangevende buitenlandse shows in Duitsland of Engeland. Tientallen deelnemende showcars komen ook uit het buitenland, waarmee 100% Auto Live trots in het rijtje internationale shows thuishoort. Een speciale tribute naar 14 jaar 100% Tuning is te vinden op het Golden Oldies plein met toppers uit de hoogtijdagen van de tuningscene.

100% Supercars

Een autoshow zonder Supercars is tegenwoordig ondenkbaar. Wie wil er nou niet genieten van een ronkende McLaren Senna, Novitec McLaren 720S of de volledig GT3 uitgevoerde BMW M6, Lamborghini Aventador SVJ, Lamborghini Huracan Prior Design, Ferrari F12 N-Largo, Spyker C8 Double 12 S, Ford GT, Mercedes AMG GT-R, Lamborghini Murciélago en SLS AMG Final Edition.

100% Autosport

Of het nu gaat om Dragracing, Dutch Time Attack, Drifting, Circuitraces, Rallysport, je vindt de snelste circuitrakkers op 100% Auto Live. Een deel zal statisch te zien zijn, maar verwacht een groot aantal racecars in de Live Action Arena. Ahoy is al jaren bekend om de dikke driftshows die de Live Action Arena vol in de rook zetten met o.a. het Falken Drifteam of Tim Coronel, maar geniet van de sound van een originel A1GP auto van MP Motorsport. Oordopjes aangeraden!

100% American Cars

Je kon al jaren genieten van Lowriders op 100% Auto Live, maar een nieuw vast thema wordt American Cars! Geniet van de looks en de power van het mooiste uit de USA. Van Mustang tot Corvette en van Dodge Pickup tot Dodge Viper met 3000PK! Je zult ogen en oren te kort komen! 

100% Performance

Bij motortuning is het de kunst om uit jouw motor de meeste PK’s te toveren, of het nu gaat om een VW Golf, een Nissan GTR, een Lamborghini Huracan of een Ford Mustang. In Ahoy vind je de snelste straatauto’s met de dikste performance. Bewonder tientallen showcars van particuliere eigenaren of professionele tuners.

Aanvangstijden 

 • Vrijdag 22 oktober 12:00, 14.00, 16.00 uur. Sluiting om 21.00 uur
 • Zaterdag 23 oktober 10:00, 12.00, 14.00 uur, 16.00 uur. Sluiting om 19.00 uur
 • Zondag 24 oktober 10:00, 12.00, 14.00 uur, 16.00 uur. Sluiting om 19.00 uur

Coronatoegangsbewijs

Het is noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Klik hier om een afspraak in te plannen in het geval dat je niet gevaccineerd bent.

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Je kunt hier parkeren tegen betaling. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van 100% Auto Live.

Deal opties

220+ verkocht

Entreeticket 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy

€ 25
€ 15
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van 402 Automotive