Tweede ring ticket voor ABBA The Show in Ahoy Rotterdam!

€ 64,30 € 39,95
Uitverkocht!

Tweede ring ticket voor ABBA The Show in Ahoy Rotterdam!

Geniet op donderdag 4 of vrijdag 5 april 2019 van de grootste ABBA show ter wereld in Ahoy Rotterdam: 'The Show - A Tribute to ABBA'. Exclusief bij Tripper!

38% Korting
Je bespaart
€ 24,35
Verkocht
Verkocht
1.180+

Wat te verwachten

 • Tweede ring entreeticket voor 1 persoon voor het concert The Show - A Tribute To ABBA in Rotterdam Ahoy (t.w.v. €64,30)
 • Exclusief bij Tripper! 
 • De grootste ABBA show ter wereld te zien in Rotterdam Ahoy! 
 • Geniet van alle grote hits! 
 • Door kenners omschreven als 'de beste ABBA show na de originele ABBA' 
 • Groot orkest met top musici, de nieuwste special effects en videoschermen zorgen voor een perfecte ABBA experience 

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig op de door jou gekozen datum
 • Keuze uit donderdag 4 of vrijdag 5 april 2019. Aanvang show is 20:00 uur
 • Reserveren: reserveren is niet nodig
 • Als de kaarten in 1 aankoop worden gekocht, dan worden er stoelen naast elkaar gereserveerd
 • Let op! De voucher is niet je entreebewijs, maar je betalingsbewijs. Je ontvangt het officiële entreeticket uiterlijk 1 dag voor het concert per e-mail vanuit Eventim
 • Je geeft toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim t.b.v. het verzenden van de kaarten 
 • De show duurt inclusief pauze circa 150 minuten 
 • Kijk voor meer informatie op de website van ABBA The Show

Locatie

Locatie
Ahoyweg 10,
3084 BA Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Na maar liefst 40 jaar keert ABBA sound terug naar Rotterdam. Ter gelegenheid hiervan komt 'The Show - A tribute to ABBA exclusief naar Rotterdam Ahoy op 4 en 5 april 2019. Een unieke productie die door kenners omschreven wordt als 'de beste ABBA show na de originele ABBA'. De perfecte ABBA experience met een groot orkest met top musici, de nieuwste special effects en videoschermen. Haal die plateau zolen uit de kast, trommel je vrienden op en zing lekker mee met mega hits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen. Dit wil je echt niet missen! 

Over The Show 

‘THE SHOW - A tribute to ABBA’ werd gelanceerd in 2001 en was direct een mega succes. Meer dan zeventien jaar is deze spectaculaire ABBA tribute show nu wereldwijd op tournee. De groep gaf ruim 700 concerten in 40 verschillende landen. Een absoluut unicum dat de kwaliteit van de show onderstreept.  De voorstelling draagt onmiskenbaar bij aan de nog altijd voortdurende populariteit van de iconische Zweedse popgroep. Het repertoire wordt op overtuigende wijze voor het voetlicht gebracht door top musici. De producenten hebben dan ook altijd als doel gehad om een perfecte illusie te creëren. Vanaf de eerste minuut van het concert word je meegezogen in de kenmerkende sfeer, uitstraling en vanzelfsprekend de muziek van de originele ABBA. De vertolking van alle grote ABBA hits is indrukwekkend en ongeëvenaard. Dat geldt zeker ook voor de toegepaste special effects. Deze zijn ‘state of the art’. De modernste licht-, LED en geluidstechniek garanderen een optimale beleving. Ook op dit gebied is ‘THE SHOW - A tribute to ABBA’ uniek en innovatief.

Award

Niet alleen ABBA fans erkennen dat 'The Show - A Tribute tot ABBA' een geweldige productie is, maar ook de vakwereld doet dat. In 2010 ontving de voorstelling in Londen een award voor 'best show' en liet daarmee producties als Thriller Live, Dirty Dancing en Priscilla The Musical achter zich. Voor de makers van 'The Show - A Tribute tot ABBA' is de erkenning van de officiële ABBA fanclub echter het meeste waardevol. Zij bestempelen de groep als 'De beste ABBA show na de originele ABBA'. 

Reviews

Thomas

Ik kreeg de een na de andere kippenvel. Ik moest vaak mijn ogen sluiten en had het gevoel alsof ik terug was bij een concert in Frankfurt in 1979.

Julie

Ik geef het een 9/10. De groep was geweldig! De meiden hebben goed de maniertjes van A & F bestudeerd.

Helen

De show was fantastisch, de beste ABBA show die ik ooit gezien heb.

Jenny

Als je een ABBA fan bent, mis dit concert dan niet! Echte aanrader!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.