Ontdek de grootste luchthaven van Nederland met de Schiphol Experience!

€ 15,50 € 9

Ontdek de grootste luchthaven van Nederland met de Schiphol Experience!

Kom er met de Schiphol Experience achter hoe de grootste luchthaven van Nederland werkt! Ontdek de dynamiek van de luchthaven en kijk wat er achter de schermen gebeurt!

42% Korting
Je bespaart
€ 6,50
Verkocht
Verkocht
740+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de Schiphol Experience (t.w.v. €15,50)
 • Ontdek hoe de grootste luchthaven van Nederland in elkaar zit
 • Kom op plekken waar je normaal gesproken niet mag komen
 • Mis niks door de videobeelden en foto's die in de bus afgespeeld worden
 • Geniet een uur lang van het leven binnen Schiphol!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2019
 • Reserveren: reserveren is noodzakelijk. De instructies vind je op de voucher
 • De voucher die je toegestuurd krijgt kan je via de website van Schiphol Experience verzilveren
 • Iedereen boven de 14 jaar dient een geldig identiteitsbewijs bij zich te hebben (Paspoort, ID of Nederlands rijbewijs)
 • Kinderen onder de 16 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee met de tour
 • Kijk voor meer informatie op de website van Schiphol experience
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Vertrekpassage 135,
1118 AS Schiphol
Routebeschrijving

Meer informatie

Schiphol Experience

Heb je altijd al willen weten hoe het er op Schiphol achter de schermen aan toe gaat? Tijdens de Schiphol Experience bustour zie je alle geheimen van de luchthaven en ontdek je Schiphol als nooit tevoren. Hoe werkt de brandweer op het vliegveld? Hoe zien de grote hangars eruit? Wat gebeurt er als het sneeuwt? En waarom heet Schiphol nou eigenlijk Schiphol? Al deze vragen zullen beantwoord worden tijden je bustour. De gids zal je alles kunnen vertellen over de geschiedenis van de grootste luchthaven van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de eerste vlucht die ooit vanaf de luchthaven is vertrokken! 
Tijdens de tour kan je plekken bezoeken waar je normaal niet mag komen, je ziet wat er allemaal achter de schermen moet gebeuren om alles wat er voor de schermen gebeurt soepel te laten verlopen. In de bus worden er ook video's en foto's getoond, zodat je niks mist. De rondleiding duurt ongeveer een uur en tijdens dit uur zal er niets aan de verbeelding worden overgelaten! 

Bezoekersinformatie 

De tour begint en eindigt op Schiphol Plaza en je dient je uiterlijk een halfuur van te voren te melden aan de balie op Schiphol Plaza. Schiphol is met zowel de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto is het vanaf Utrecht drie kwartier rijden. Er kan betaald geparkeerd worden op P1 Visitors. Met het openbaar vervoer moet je uitstappen bij halte 'Schiphol Airport'. Plan je reis op de website van 9292.nl. Iedereen boven de 14 jaar oud dient een geldig identiteitsbewijs bij zich te hebben, dit kan een paspoort, ID-kaart of Nederlands rijbewijs zijn. Kinderen onder de 16 mogen alleen onder toezicht van een volwassene mee. Het is met een rolstoel niet mogelijk om in de bus te komen, deze kan wel meegenomen worden onderin de bus. Let wel op dat er een aantal treden zijn die beklommen moeten worden om in de bus te komen. Honden zijn niet toegestaan in de bus. De voucher die je toegestuurd krijgt dien je te verzilveren op de website van Schiphol Experience. De instructies kan je vinden op de voucher. Voor overige informatie verwijzen we je graag naar de website van Schiphol Experience. 

Deal opties

80+ verkocht

Entreeticket voor de Schiphol Experience - volwassene

€ 15,50
€ 9
Koop de deal!

Foto's

Reviews

JP - oktober 2016

Echt een aanbeveling voor mensen die gek zijn van Schiphol. Ik ben heel vaak op Schiphol geweest maar ik heb nu dingen gezien die ik nog nooit had gezien. Aanrader!!

Bram - december 2016

Samen met mijn vader een rondje Schiphol gedaan met de bus van Schiphol behind the scènes. Leuk om van een andere kant Schiphol te zien en informatie te krijgen.

Dave - mei 2017

Top uitje! Heel leuk en leerzaam. Je komt op plekken waar je normaal gesproken nooit komt! Leuk uitje voor het hele gezin.

Dirk - augustus 2017

Er genoten van deze interessante en informatieve excursie. Ik raad het aan iedereen aan om ook eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.