Bewonder, voer en leer over de verschillende diersoorten in Zoo Veldhoven

€ 13,00 € 7,95
Uitverkocht!

Bewonder, voer en leer over de verschillende diersoorten in Zoo Veldhoven

Bewonder ruim 150 verschillende diersoorten in Zoo Veldhoven vlakbij Eindhoven en leer van alles over papegaaien, roofvogels, zebra's en nog veel meer! Een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud.

39% Korting
Je bespaart
€ 5,05
Verkocht
Verkocht
540+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: entreeticket Zoo Veldhoven - 13 t/m 64 jaar (t.w.v. €13) 
 • Dealtopie 2: entreeticket Zoo Veldhoven - 3 t/m 12 jaar (t.w.v. €11)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Een dierentuin met ruim 150 verschillende diersoorten
 • Leer hier van alles over dieren als ringstaartmaki's, flamingo's, alpaca's, kamelen en vele soorten vogels
 • Neem fruit mee als druiven, appel, mango, peer en meloen en voer veel van de dieren zelf! Speciale nootjes voor de vogels, vis- en parkietenvoer zijn te koop in het park (€0,50 / €1,00)
 • Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en twee grote speeltuinen, zowel binnen als buiten
 • Geniet van iets lekkers op één van de terrassen

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • Gratis parkeren
 • Zoo Veldhoven is elke dag geopend. Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag tot 18:00

Locatie

Locatie
Wintelresedijk 51,
5507 PP Veldhoven
Routebeschrijving

Meer informatie

Zoo Veldhoven

Vlakbij Eindhoven vind je Zoo Veldhoven. Voorheen bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. Sinds 2013 is het park omgedoopt tot Zoo Veldhoven. De collectie van vooral papegaaiachtigen is toen uitgebreid met roofvogels, flamingo's, pelikanen en diverse soorten zoogdieren, zoals zebra's, ringstaartmaki's en alpaca's. 

Ga je op bezoek bij Zoo Veldhoven? Dan word je letterlijk welkom geheten door onze papegaaien. Je mag ze zelf voeren met speciale nootjes die je bij de kassa kunt kopen. Bewonder een zeer uitgebreide collectie roofvogels en uilen. Bij de verblijven vind je informatie over de dieren, maar je kunt ook de medewerkers aanspreken. Zij vertellen je dan graag meer over de dieren.  

Je kunt bij Zoo Veldhoven meer dan alleen dieren kijken. Kinderen kunnen lekker spelen in verschillende speeltoestellen. Geen lekker weer? Ga naar de overdekte Bamboe Jungle. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij lekker even uitrusten en genieten van iets lekkers op een van de terrassen. 

Bereikbaarheid

Zoo Veldhoven is te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Navigeer dan naar 'Wintelresedijk 51 in Veldhoven'. Komt je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf station Eindhoven buslijn 16, 403 of 292. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zoo Veldhoven

Reviews

Femke - oktober 2018

Wat bijzonder dat je hier zo dichtbij de dieren kan komen. Gratis parkeren. Je kunt hier met de kinderen een hele dag plezier hebben!

Marc - september 2018

Wat een geweldige zoo is dit zeg! De ringstaart maki's waren een hoogtepuntje voor ons. Echt de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen, netjes en schoon!

Mignon - juli 2018

Dit park staat bij onze kinderen met stip op nummer 1. Alle dieren zijn mega tam en houden van aandacht. Voor die prijs is er geen leukere dierentuin.

Deeske - april 2018

Super leuk park! Hele leuke speeltuinen! De ringstaartmaki's mogen op je schouder lopen! De kinderen vonden het geweldig (en wij ook).

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.