www.tripper.nl

Titus & Fien Zomershow op 27 augustus in RAI Amsterdam

€ 22 € 12,50

Titus & Fien Zomershow op 27 augustus in RAI Amsterdam

5.0 / 5 (3 Beoordelingen)

Geniet op zaterdag 27 augustus 2022 van de megagezellige Titus & Fien Zomershow in RAI Amsterdam. Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters.

Je bespaart € 9,50
Verkocht 110+
Korting 43%

Wat te verwachten

 • Tweede rang ticket voor Titus & Fien Zomershow op 27 augustus in RAI Amsterdam (t.w.v. €22) 
 • Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen
 • In deze megagrote en megagezellige show gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen en wel speciaal voor kinderen!
 • Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop
 • Dresscode is Groen & Gek, dus kom een beetje gek en vrolijk (in het groen) gekleed!
 • Ga na afloop op de foto met Titus en Fien

Voorwaarden

 • De show begint op 27 augustus 2022 om 10:30, 14:30 en 18:30 uur
 • Tweede rang zitplaatsen bevinden zich op het balkon en worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Je ontvangt je officiële entreeticket de eerste vrijdag na aankoop vanuit NTK per mail. 
 • Geschikt voor kinderen van 4+
 • Duur: 75 minuten

Locatie

Locatie
Europaplein 24,
1078 GZ Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire duo om samen het theater in te gaan. In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten?

Na het mega grote succes van de Titus & Fien Zomershow in 2021, komen de groene helden terug in de zomer van 2022! Op 27 augustus 2022 staan Titus en Fien opnieuw in het RAI Theater in Amsterdam met hun hilarische show vol met grappige sketches, hun grote hits en natuurlijk de oliebollenband. 

Kom allemaal in het groen; natuurlijk het liefst een beetje gek en vrolijk gekleed! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus en Fien. Al kan het wel even duren met zoveel mensen in de zaal! Natuurlijk wordt degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is op het podium gehaald en onderdeel van de show!

Zorg dat jij erbij bent, want deze show is exclusief te zien in de RAI, Amsterdam. We hopen natuurlijk dat alle Titus & Fien fans erbij zijn om dit feest mee te vieren!

Bereikbaarheid

Amsterdam RAI beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Het reguliere parkeertarief is €4,50 per uur. Reis je met het openbaar vervoer? Station Amsterdam RAI ligt op steenworp afstand van het complex. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Deal opties

110+ verkocht

Tweede rang ticket voor Titus & Fien Zomershow

€ 22
€ 12,50
Koop de deal!

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5
4
3
2
1
3
0
0
0
0
M. Verweij
1 juli 2022

Super grappige shows

C. Hottentot
25 juni 2022
P. Stange
24 februari 2022

Super service. En mooie korting

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment