www.tripper.nl

Titus & Fien Winterrevue op 28 januari in RAI Amsterdam

€ 25 € 14

Titus & Fien Winterrevue op 28 januari in RAI Amsterdam

Geniet op zaterdag 28 januari 2023 van Titus & Fien Winterrevue in RAI Amsterdam. Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters. Mis het niet!

Koop de deal!
Je bespaart € 11
Verkocht 90+
Korting 44%

Wat te verwachten

 • Tweede rang ticket voor Titus & Fien Winterrevue op 28 januari 2023 in RAI Amsterdam (t.w.v. €25) 
 • Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen
 • De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid!
 • Gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest
 • Dresscode is Groen & Gek, dus kom een beetje gek en vrolijk (in het groen) gekleed!
 • Ga na afloop op de foto met Titus en Fien

Voorwaarden

 • De show begint op 28 januari 2023 om 13:00 en 16:30 uur
 • Tweede rang zitplaatsen bevinden zich op het balkon en worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Je ontvangt je officiële entreeticket de eerste vrijdag na aankoop vanuit NTK per mail. 
 • Geschikt voor kinderen van 4+
 • Duur: 75 minuten
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt na twee succesvolle zomershows naar het theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest weet het komische duo ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen. De Titus & Fien Winterrevue wordt een onvergetelijke, hilarische show, met een winters thema!

Hé oliebol! Zet je schrap want met Titus en Fien wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brúllen. Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen.

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje voor de hele familie!

Groen & Gek

Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

Bereikbaarheid

Amsterdam RAI beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Het reguliere parkeertarief is €4,50 per uur. Reis je met het openbaar vervoer? Station Amsterdam RAI ligt op steenworp afstand van het complex. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Deal opties

90+ verkocht

Tweede rang ticket voor Titus & Fien Winterrevue

€ 25
€ 14
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment