Dansen en zingen tijdens de theatervoorstelling van het Zandkasteel

€ 19,25 € 11,55
Uitverkocht!

Dansen en zingen tijdens de theatervoorstelling van het Zandkasteel

Dansen, zingen en bewegen tijdens de vrolijke, interactieve en leerzame theatervoorstelling 'Op de piratenboot' van het Zandkasteel op zondag 26 januari 2020 om 13:00 of 15:00 uur. Leuk vanaf 2 jaar!

Je bespaart € 7,70
Verkocht 90+
Korting 40%

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de theatervoorstelling 'Op de piratenboot' van het Zandkasteel in Gooiland Theater Hilversum (t.w.v. €19,25)
 • Een vrolijke, interactieve en leerzame theatervoorstelling
 • Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto!
 • De theatervoorstelling zit boordevol leuke liedjes zoals ‘De Neuzenkriebel Dans’
 • Bekend van Zappelin TV
 • De voorstelling duurt 65 minuten

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op zondag 26 januari 2020 op het door jouw gekozen tijdstip 
 • Je hebt keuze uit de voorstelling van 13:00 en 15:00 uur 
 • Let op! De voucher is geen toegangsbewijs. De originele tickets worden uiterlijk één dag voor de voorstelling per mail verstuurd vanuit NTK
 • Zitplaatsen worden automatisch toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
 • Locatie: Gooiland Theater 
 • Parkeren in Parkeergarage Gooiland: €5,50 te koop in het theater
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Familievoorstelling  Het Zandkasteel – Op de piratenboot!

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en “piraatje spelen” blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren !

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals “De Neuzenkriebeldans” . De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen.

Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto!

Bereikbaarheid

De voorstelling het Zandkasteel is te bezoeken in Theater Gooiland in Hilversum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte locatie vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan in de Parkeergarage Gooiland, Koningshof 1. Uitrijkaarten hiervoor zijn te koop in het theater voor €5,50. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Zandkasteel

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Mark Vijn Theaterproducties