Beleef de interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman

€ 6,00 € 3
Uitverkocht!

Beleef de interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman

Maak je eigen Buurman & Buurman stop-motion filmpje, bouw, speel, knutsel en bewonder de originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s. Leuk voor jong en oud!

50% Korting
Je bespaart
€ 3
Verkocht
Verkocht
40+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman in Sociaal Cultureel Centrum De Enck, t.w.v. € 6,00
 • Een tentoonstelling over de populaire animatieserie Buurman & Buurman met de originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s
 • Bouw, speel en knutsel als een echter timmerman, metselaar of klusjesman
 • Maak je eigen Buurman & Buurman stop-motion filmpje
 • Krijg met je ticket één kopje koffie, thee of ranja gratis
 • Een leuk uitje voor jong en oud!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 5 juli 2019
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar De Enck
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • De tentoonstelling is alle dagen van de week geopend, met uitzondering van zaterdag 27 april en 9 juni 2019
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Enck

Locatie

Locatie
De Loop 67,
5688 EW Oirschot
Routebeschrijving

Meer informatie

De interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman en Buurman staat tot en met 26 juli 2019 in Oirschot! Met daarin originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s. Kinderen kunnen er naar hartenlust bouwen, spelen en knutselen. Kortom “word er timmerman, metselaar of klusjesman”! Het maken van een eigen Buurman en Buurman stopmotion filmpje behoort ook tot de mogelijkheden. Een interactieve tentoonstelling voor jong en ouder. De expositie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen is het een feest der herkenning. De tentoonstelling komt mede tot stand door de samenwerking met producent Mark van Ierssel. 

Buurman & Buurman

​​Ruim 40 jaar bestaat de onweerstaanbare poppenserie Buurman en Buurman al. De twee klussende buurmannen beleven in en om het huis allerlei avonturen. Hun kreet “A je to” is Tsjechisch voor: “En dat is het” of “voor mekaar”. De serie komt van origine dan ook uit Tsjechië. De oorspronkelijke titel is “Pat Mat”.

Voor deze tentoonstelling zal De Enck diverse samenwerkingen aan gaan met lokale ondernemers, hierbij valt o.a. te denken aan diverse spaar- en winacties met lokale winkeliers. Maar ook de inzet van vrijwilligers afkomstig uit diverse ouderen organisaties die zich in zullen zetten als “klusjesman” of de kinderen behulpzaam zullen zijn bij de verschillende interactieve onderdelen van de tentoonstelling.

Bereikbaarheid

Het Sociaal Cultureel Centrum De Enck is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Sociaal Cultureel Centrum De Enck.

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.