www.tripper.nl

Entreeticket Hans Klok and Friends - Magic Tour

€ 45,50 € 24,99
Exclusief bij Tripper
Uitverkocht!

Entreeticket Hans Klok and Friends - Magic Tour

5.0 / 5 (3 Beoordelingen)

Beleef de magie van Hans Klok and Friends! Vanaf april t/m augustus 2022 te zien in een comfortabele theatertent in Eindhoven, Soest, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Koop de deal!
Je bespaart € 20,51
Verkocht 480+
Korting 45%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Tribune B ticket Hans Klok and Friends, vanaf 17 jaar (t.w.v. €45,50)
 • Dealoptie 2: Tribune B ticket Hans Klok and Friends, t/m 16 jaar (t.w.v. €30)
 • Te zien in Eindhoven, Soest, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam
 • De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent, waarin in de snelste illusionist ter wereld verbazingwekkende tricks presenteert 
 • Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet
 • Je bent vanaf 1,5 uur voor aanvang welkom om te genieten van foodtrucks en de festivalsfeer 
 • Een sensatie voor het hele gezin! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
 • Reserveren is verplicht. Je dient online de reserveringscode(s) te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher
 • Bekijk hier alle shows. Let op! De beschikbaarheid voor Tribune B tickets voor Tripper klanten is beperkt. Er wordt daarom aangeraden direct na aankoop de voucher te verzilveren. De exacte beschikbare shows zie je zodra je jouw reserveringscode hebt ingevoerd
 • De show duurt 90 minuten (geen pauze)
 • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar 

Locatie

Locatie
3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Routebeschrijving
Locatie
Geusseltpark .
6225 XS Maastricht
Routebeschrijving
Locatie
Jacob Oppenheimer park .
5652 HB Eindhoven
Routebeschrijving
Locatie
Ferdinand Huycklaan .
3768 HW Soest
Routebeschrijving
Locatie
Wethouder van Essenweg 1
1047 AV Amsterdam
Routebeschrijving
Locatie
Machiel Vrijenhoeklaan 9999
2555NW Loosduinen
Routebeschrijving

Meer informatie

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld en terug in Nederland. Hans Klok gaat met de nieuwe mega productie ‘Hans Klok & Friends’ op tournee en presenteert wereldberoemde en verbazingwekkende tricks aan het publiek. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent en is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. Pers en publiek ontvingen de comeback tournee van Hans Klok met juichende reacties. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. ‘Hans Klok & Friends’ is de entertainment sensatie van het nieuwe seizoen. Mis het niet en reserveer direct de beste plaatsen!

Hans Klok was jarenlang van de Nederlandse bühne verdwenen. Tot 2021. In dat jaar kwam de artiest terug uit het Amerikaanse Las Vegas voor een tournee onder de naam ‘Hans Klok & Friends’. Een uniek concept waarbij spraakmakende illusies van de artiest worden afgewisseld met gastartiesten die verbazingwekkende acrobatiek laten zien. Een combinatie die voor vuurwerk op het podium zorgde. Negentig minuten lang werd het publiek meegenomen op een verbluffende reis door de wereld van magie en spektakel. Show na show was uitverkocht. Om aan de grote vraag naar kaarten te voldoen, is Hans nu op veler verzoek terug met het vervolg op ‘Hans Klok & Friends’. Maandenlange repetities hebben geresulteerd in een show die spectaculairder is dan ooit. Gastartiesten worden wederom vanuit alle delen van de wereld naar Nederland gehaald. Het publiek ziet onder meer een ware thriller op het Rad des Doods, een metalen frame met twee cilinders aan weerszijden waarop acrobaten balanceren. Deze act is meermaals met prijzen bekroond en zorgt steevast voor staande ovaties. Dat geldt ook voor de artiesten die op acht meter hoogte de zwaartekracht tarten op de hoge draad. Angst kennen ze niet en de stunts die ze uithalen zijn ongeëvenaard. De onbetwiste hoofdrol van de voorstelling blijft echter weggelegd voor Hans Klok en zijn diva’s of magic. Opnieuw bewijst de illusionist waarom hij tot de absolute wereldtop behoort. Als het publiek denk dat het niet gekker kan, doet Hans er nog een schepje bovenop. Explosief en in razend tempo verdwijnen en verschijnen de diva’s of magic. De choreografie is modern en alle acts worden ondersteund door de nieuwste licht- en geluidseffecten. De nieuwe show van ‘Hans Klok & Friends’ is een sensatie voor het hele gezin.

Bijzondere ambiance

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt. De theatertent biedt tijdens de voorstelling optimaal bezoekerscomfort en vanaf alle plaatsen is het zicht op de bühne goed. ‘Hans Klok & Friends’ is geschikt voor alle leeftijden en slechts in een beperkt aantal steden te zien. Snel reserveren is raadzaam om teleurstelling te voorkomen. Beleef de ultieme spektakelshow van het nieuwe seizoen, vergeet uw zorgen en geniet van negentig minuten vol magie, acrobatiek en comedy.  

Kijk voor meer informatie op de website van Hans Klok & Friends.

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5
4
3
2
1
3
0
0
0
0
K. Van der Hoek
24 mei 2022
S. Beek
20 april 2022

Heel goed zou hier altyd bespreken

M. Woggelum
3 november 2021

Fantastisch!!!!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals