Ontdek Amsterdam per boot en bus met deze Hop on Hop off Tour

€ 26,00 € 11,95
Uitverkocht!

Ontdek Amsterdam per boot en bus met deze Hop on Hop off Tour

De Hop on Hop off Tour Amsterdam is de beste manier om de stad te verkennen. Geniet onbeperkt van rondvaarten door de historische grachten en stap in de rode bussen waar en wanneer je maar wilt!

54% Korting
Je bespaart
€ 14,05
Verkocht
Verkocht
80+

Wat te verwachten

  • Ticket voor 24 uur Hop on Hop off combi boot/bus van City Sightseeing in Amsterdam (t.w.v. €26,00)
  • Op elk stoppunt op- of uitstappen, waar en wanneer je maar wilt!
  • Nooit lang wachten op een boot of bus
  • Maak gebruik van gratis WiFi en een GPS Gids die beschikbaar is in verschillende talen
  • Geniet van de mooie grachten, bezoek wereldberoemde musea en ontdek alles wat Amsterdam te bieden heeft
  • Voor een vast bedrag zo ver reizen als dat je zelf wilt

Voorwaarden

  • Deze voucher is geldig tot en met 31 december 2018
  • Reserveren: reserveren is niet nodig
  • Deze voucher is jouw toegangsbewijs. Print deze uit en neem hem mee tijdens de tour
  • Er zijn verschillende plekken waar je kunt uit- en opstappen. Kijk voor meer informatie op de site van Tickets & Tours 

Meer informatie

Hop on Hop off Tour

De 24-uurs Hop on Hop off bus en boot combinatie is de handigste manier om de stad te ontdekken. Er zijn tientallen haltes in de stad waar je een boot of een bus kunt nemen. Maak een rondvaart door de mooie grachten, bezoek wereldberoemde musea en ontdek alles wat Amsterdam te bieden heeft. De Hop on Hop off bussen en boten hebben panoramische ramen, zodat je tijdens het reizen niks mist. De Hop on Hop off Tour Amsterdam bevat ook GPS audiocommentaar in verschillende talen, die je zal voorzien van boeiende informatie over de bezienswaardigheden van de stad. Als je een bezienswaardigheid wilt zien waar je iets meer tijd aan wilt besteden, kan je gewoon uitstappen en op je eigen tempo rondlopen. Als je verder wilt gaan kan je gewoon opstappen op de volgende bus of boot!

De Hop on Hop off Tour Amsterdam biedt ook gratis Wi-Fi, zodat je onderweg contact met vrienden en familie kunt houden. Hop on Hop off bus en boot is een geweldig alternatief voor het openbaar vervoer. Je kunt voor een vast bedrag zo vaak reizen als je wilt, je hoeft je geen zorgen te maken over je budget. Als je van plan bent om een hele hoop te gaan bezichtigen, zal de Hop on Hop off Tour Amsterdam je zeker tijd en geld besparen tijdens jouw trip naar Amsterdam!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.