Op het puntje van stoel tijdens het duistere Circus of Torment

€ 20,00 € 10
Uitverkocht!

Op het puntje van stoel tijdens het duistere Circus of Torment

Een bloedstollend spannende sensationele humorvolle en geheel unieke ‘Circus meets Fright Nights’ circusvoorstelling met internationaal bekroonde acts. Een show die je niet mag missen!

Je bespaart € 10
Verkocht 190+
Korting 50%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Horrorcircus of Torment, t.w.v. €20,-
 • Een enerverende horror show waarbij geesten en demonen uit het duistere verleden herrijzen om hun verbazingwekkende en adembenemende circus kunsten te vertonen
 • Geniet van het spectaculaire 360° uitzicht op de bloedstollende en angstaanjagende show
 • Waan jezelf in het verhaal, lach en huiver op het puntje van je stoel
 • De voorstelling neemt je mee terug in de tijd van de freakshows, sinistere waarzegsters, gestoorde acrobaten en angstaanjagende clowns

Voorwaarden

 • Het ticket is geldig op de door jou gekozen datum
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is een officieel entreebewijs. Neem deze uitgeprint mee naar het circus
 • De voorstelling wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar, zwangere vrouwen en mensen met hartklachten of astma 
 • Het circus start om 20:00
 • De show duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een 20 minuten durende pauze

Locatie

Locatie
Van Best Park .,
5555 JG Valkenswaard
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Circus of Torment nodigt je uit voor een circusvoorstelling die je niet zult vergeten!

Het Circus of Torment is een spannende, humorvolle en sensationele circusvoorstelling waarin internationale circusartiesten in de huid kruipen van duistere geesten en demonen. Film-waardige kostuums, meeslepend theater en moderne licht- en geluidseffecten nemen je mee in de spannende en unieke show. Neem plaats als toeschouwer rondom het speciaal ontworpen podium dat een spectaculair 360° uitzicht biedt op de bloedstollende en angstaanjagende actie. 

Vanaf het moment dat je het onheilspellende circusterrein betreedt, ben je nergens meer veilig voor de angstaanjagende karakters van het vervloekte circusgezelschap. Tijdens de 1 uur en 20 minuten durende ‘Fright Nights’ meets ‘Circus’ show, komt de bloedstollende actie op en rondom het center- stage-podium tot leven. Dichterbij dan ooit tevoren..!

Producent en regisseur Michaël Betrian begon in 2015 met het uitwerken van zijn idee voor dit vernieuwende showconcept, waarin circus acts binnen een spannende horror verhaallijn worden verweven. Drie jaar later, in 2018, opende het Circus of Torment de deuren voor haar eerste bezoekers tijdens het grootste zelfstandige Nederlandse Halloween event ‘The Horror Zone‘ in Noord Brabant. In samenwerking met show-producent Sandor Donnert keert het Circus of Torment dit najaar terug op tour, met een heel nieuwe show!

Ontdek de geschiedenis, wees getuige van de pijn en ervaar de kwelling... Durf jij het aan?

Toegankelijkheid

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Vraag daarom vroegtijdig naar de beschikbaarheid van de rolstoelplaatsen via: info@circusoftorment.com.

Bereikbaarheid

Het Circus of Torment vindt plaats in het Frans van Best Park in Valkenswaard. Dit park is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren op Parkeerplaats Keverijplein.

Kijk voor meer informatie op de website van Circus of Tornment.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.