www.tripper.nl

Entreeticket Top 2000 Live in Rotterdam

€ 35,50 € 17,75
Uitverkocht!

Entreeticket Top 2000 Live in Rotterdam

Never change a winning team is het motto van Top 2000 live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Wees er 11 december bij in het Luxor Theater in Rotterdam.

Koop de deal!
Je bespaart € 17,75
Verkocht 30+
Korting 50%

Wat te verwachten

  • Entreeticket Top 2000 Live in Rotterdam (t.w.v. €35,50)
  • Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten.
  • Geniet van ruim 50 hits die dit jaar worden gespeeld
  • Maak de stem vast los, de borst maar nat en bereid je voor op een heerlijke avond Top 2000 ALive and Kicking!

Voorwaarden

  • Het evenement vindt plaats op 11 december 2022
  • Reserveren is niet nodig
  • Let op! De voucher dien je mee te nemen naar het Oude Luxor Theater. Ter plekke ontvang je de tickets voor 10 Top 2000 Live
  • Locatie: Luxor Theater, Rotterdam
  • Begintijd: 15:00 uur
  • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
Oude Luxor Theater Rotterdam
Kruiskade 10
3012 EH Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

10 JAAR TOP 2000 LIVE!

De oorsprong van de Top 2000 Live ligt in het noorden, in Groningen om precies te zijn. Producent en voormalig zanger Peter Groot Kormelink (o.a. Splitsing en Jazzpolitie) vond dat het toen al fantastische concept ook het land in moest. Met de toenmalige zendercoördinator van radio 2 Kees Toering werd in 2012 een enthousiaste partner in crime gevonden. Een superband werd samengesteld, het succes werd groot en dit jaar viert Top2000 Live alweer haar tiende verjaardag. Met zoals te doen gebruikelijk weer een vorstelijke tour door de Nederlandse theaters. 

Na 300 concerten in de Nederlandse theaters, festivals, evenementen, op het dak van instituut Beeld en Geluid, huwelijksaanzoeken op verschillende podia en de vaste magische versmelting van publiek en band aan het einde van iedere voorstelling is dan nu het feetjes van 10 jaar top 2000 live aanstaande

Never change a winning team is het motto van Top 2000 live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Daar zijn we wel aan toe!
Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan, om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken.

Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, was het recept. 

Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000.

Is er dan niets nieuws? Natuurlijk. De ruim 50 hits die ze dit jaar zullen spelen! Maak de stem vast los, de borst maar nat en bereid je voor op een heerlijke avond Top 2000 ALive and Kicking

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Top 2000 Live.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Blue B.V.