www.tripper.nl

Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment is dagelijks bezig met het creëren van geluk voor kinderen en hun families; op iedere plek en op elk moment. Met de toegankelijkheid, kwalitatief én hoogwaardig familie-entertainment en de excellente gastvrijheid biedt Van Hoorne Entertainment 360 graden familieplezier.

Met de vele live theatershows kan jij met je gezin volop plezier beleven. Door de prachtige decors, verhaallijnen en liedjes wordt je meegenomen in de wonderbaarlijke wereld van de shows. 

Voor de kleine avonturiers

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien & Teun nemen je mee en laten je zien hoe groenten en fruit groeit in de kas, hoe kaas gemaakt wordt en leren je meer over bijen. Naast deze leerzame activiteiten kunnen kinderen ook een pony ritje maken, op trekkers rijden of knuffelen met de allerliefste boerderijdieren. 

Ontdekken doe je niet alleen door te doen, maar ook door te kijken en luisteren. Op hoogseizoendagen hebben het liefste boertje en boerinnetje hun eigen vrolijke Boerentheatershow. Bovendien kun je ook genieten van de boerentheaters én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de wisselende themamaanden.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Van Hoorne Entertainment