Entreeticket World of Dinos in Den Bosch

€ 21,50 € 15,99
Uitverkocht!

Entreeticket World of Dinos in Den Bosch

4.3 / 5 (15 Beoordelingen)

Bezoek de grootste Dino Expo van Europa! Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Brabanthallen in Den Bosch tijdens de zomervakantie. Mis het niet!

Je bespaart € 5,51
Verkocht 4.970+
Korting 26%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: World of Dinos in Brabanthallen Den Bosch, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
 • Dealoptie 2: World of Dinos in Brabanthallen Den Bosch, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 3: World of Dinos in Brabanthallen Den Bosch, 0 t/m 2 jaar (t.w.v. €0)
 • De toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, maar er dient wel voor hen online gereserveerd te worden
 • Bezoek de grootste Dino Expo van Europa!
 • Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen
 • Naast dino modellen zijn er speurtochten, kun je een ritje maken op een dino en is er een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden 
 • De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden
 • Perfect uitje met het hele gezin tijdens de zomervakantie! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig in de periode van 17 juli t/m 3 september 2021
 • Let op! De voucher is niet je toegangsbewijs. Je dient de voucher(s) na aankoop te verzilveren door online een datum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover vind je terug op de voucher. Zonder reservering geen toegang! 
 • Na reservering ontvang je het officiële entreeticket per mail. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar de Jaarbeurs
 • 65-plussers kunnen World of Dinos bezoeken met een entreeticket voor kinderen 
 • Geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Locatie

Locatie
Diezekade 2,
5222 AK 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving

Meer informatie

Grootste Dino Expo van Europa tijdens zomervakantie in Nederland

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Brabanthallen in Den Bosch tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. 

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom hebben de producenten de expo fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt maximaal anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Brabanthallen in Den Bosch naar een waar ‘jurassic park’. Het gehele complex wordt in de zomervakantie bevolkt door immense dinosaurussen. De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet! 

Bereikbaarheid
Het hallencomplex van de Brabanthallen beschikt over ruim 4.000 eigen parkeerplaatsen. Een parkeerkaart kost €10 euro en kun je kopen bij de parkeerautomaten op het parkeerterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos. 

Beoordelingen

4.3
Gebaseerd op 15 beoordelingen
5
4
3
2
1
9
3
2
0
1
M. van der Flier
31 augustus 2021

Superleuk

D. Erhabor
26 augustus 2021
E. Gils
23 augustus 2021
A. Wrona
22 augustus 2021

Not too much dino’s . We checked all of this at less than one hour. 20e For one person is a lot of money. Also you have to pay around 10e For a parking.

R. velland-albertus
11 augustus 2021

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.