Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!

€ 12,50 € 7,50
Uitverkocht!

Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!

Geniet in oktober naast alle leuke attracties van het spannende Halloween evenement en drink ónbeperkt ranja, koffie en thee. Griezelig, maar nog steeds gezellig! Leuk voor alle leeftijden.

40% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
240+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het spannende Halloween evenement in Attractiepark de Waarbeek, t.w.v. €12,50
 • Inclusief een beker welke door kinderen de gehele dag onbeperkt gevuld kan worden met ranja. Volwassenen kunnen deze vullen met koffie en thee
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Een familiepretpark met meer dan 30 nostalgische attracties die volledig draait op groene energie
 • Deze dagen is het park extra griezelig door meer dan 20 gezellige griezels die rondlopen in het park
 • Waag een bezoekje aan het vrolijke griezeldoolhof "Happy Halloween House" tussen 10:00 en 17:00. Na 17:30 wordt dit omgetoverd tot een duister labyrint "Nightmares with Pelle" 
 • Ga in een spannende Halloween setting op de foto met verschillende griezels
 • Doe mee met de "Griezelbingo" of help Kabouter Moespot en Pelle met de spannende zoektocht tijdens de Halloweenshow "Kabouter Moespot en de vriendelijke klopgeest"
 • Tip! Het park liever bezoeken buiten het Halloween-event om? Dat kan! Reguliere tickets voor het Attractiepark vind je hier

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig op één van de zaterdagen in oktober of woensdag 23 oktober 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, deze kan gescand worden vanaf je smartphone 
 • Dit event is geschikt voor alle leeftijden, met uitzondering van "Nightmares with Pelle". De adviesleeftijd hiervoor is 12+
 • Tijdens deze dagen is het park geopend van 10:00 tot 20:00
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Twekkelerweg 327,
7554 SC Hengelo
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom in oktober griezelen bij Attractiepark de Waarbeek!

Op alle zaterdagen in oktober en woensdag 23 oktober kun je naast alle leuke attracties genieten van het spannende Halloween evenement! Tijdens deze dagen is het park betoverd. Zo lopen er meer dan 20 gezellige griezels, die je zomaar tegen het lijf zou kunnen lopen.

Ook kun je een bezoekje wagen aan het “Happy Halloween House” tussen 10:00 – 17:00 uur. Dit vrolijke griezeldoolhof is geschikt voor alle leeftijden. Tevens zijn er speciale snufjes verkrijgbaar bij de souvenirwinkel waarmee je de griezels op afstand kunt houden! Na 17:30 uur wordt dit spookhuis omgetoverd tot “Nightmares with Pelle” (adviesleeftijd 12+) Durf jij net als Postbode Pelle een tocht te maken door dit duistere labyrint?

Verder kun je de gehele dag in een spannende Halloween setting op de foto met verschillende griezels. Zo kun je altijd bewijzen dat jij stoer genoeg was!

Speciaal voor de gelegenheid wordt onze Rodelbaan omgetoverd tot de “Griezelbaan”. Door de speciale effecten en verschillende griezels zal een ritje in de Rodelbaan nooit meer hetzelfde zijn! Durf jij het aan? 

In het nieuwe Waarbeek Theater kun meedoen met een heuse “Griezelbingo” of genieten van de Halloweenshow “Kabouter Moespot en de vriendelijke klopgeest”. Tijdens deze voorstelling gaat Kabouter Moespot samen met Postbode Pelle op zoek naar een bijzondere bezoeker die wel erg vreemde dingen laat gebeuren in het theater. Help jij Kabouter Moespot en Pelle mee op deze spannende zoektocht?

Bezoekerinformatie 

Attractiepark de Waarbeek is met zowel de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Nabij het park kun je parkeren voor €3,95 per auto. Het park is toegankelijk voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Waarbeek

Reviews

Theo - mei 2019

Wat een geweldig park. Kleinschalig, overzichtelijk en leuk. Erg leuk voor alle leeftijden! Genoeg voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Priscilla - april 2019

Het is een klein park, leuk voor kinderen tot 10 jaar. De attracties zijn wel wat verouderd. Voor kleine kinderen is het prima om een dagje te vermaken.

Sabine - juni 2018

Het park is zo gezellig. Er staan veel attracties ook voor de volwassenen zoals de calypso, de rupsbaan, de gully, old timers met als topattractie de rodelbaan.

Moniek - april 2018

Jammer dat dit park niet het hele jaar open is. Mijn kinderen gaan hier het liefst iedere week heen! Een echte tip is om goed de plattegrond te bekijken.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.