Kijk je ogen uit in de prachtige tuinen van Kasteeltuinen Arcen!

€ 21,50 € 17,75

Kijk je ogen uit in de prachtige tuinen van Kasteeltuinen Arcen!

In het dorpje Arcen, gelegen in de Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen. Leuk uitje voor het hele gezin!

17% Korting
Je bespaart
€ 3,75
Verkocht
Verkocht
1120+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Kasteeltuinen Arcen, inclusief tuingids met alle informatie over de tuinen (t.w.v. €21,50) 
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Meer dan 15 verschillende tuinen, vele vijverpartijen en watervallen
 • Speel gratis midgetgolf op de avontuurlijke 21-holes midgetgolftuin, ga op speurtocht en bezoek één van de magische evenementen
 • Een speeltuin, speelstrand met trekvlot en een aaiweide
 • In de uitgebreide tuingids die je ontvangt, vind je informatie over de tuinen en de historie van het park met prachtige foto’s. Een mooi bewaarexemplaar!
 • Kasteeltuinen Arcen is vier jaar op rij door Land van ANWB verkozen tot een van de leukste uitjes van Limburg!

Voorwaarden

 • De voucher voor een entreeticket Kasteeltuinen Arcen, inclusief tuingids is geldig t/m 3 november 2019 (met uitzondering van 20 t/m 23 september en avondopenstellingen)
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je entreebewijs, deze kan gescand worden vanaf je smartphone
 • Kasteeltuinen Arcen is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur (met uitzondering van speciale evenement, activiteiten en avondopstellingen) 

Locatie

Locatie
Lingsforterweg 26,
5944 BE Arcen
Routebeschrijving

Meer informatie

Kasteeltuinen Arcen 

Geniet van de prachtige tuinen in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa: Kasteeltuinen Arcen. Dit prachtige park in Noord-Limburg is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen met vijverpartijen en watervallen. In de historische buitenplaats bevindt zich een 17e eeuws kasteel. 

Voor de kids is er ook van alles te beleven! Ze kunnen op speur- en ontdekkingstocht door middel van een spannende speurtocht. Deze is gratis verkrijgbaar bij de entree. Ook kunnen ze lekker spelen op een groot speelstrand met een vlot. Daarnaast is er een 21-holes midgetgolf baan en kunnen ze in de Aaiweide knuffelen met Vlaamse reuzen en geitjes. 

Bovendien organiseert het park leuke activiteiten zoals ontdektochten voor kinderen, gratis rondleidingen, muziekoptredens en roofvogeldemonstraties. Het historische Kasteel Arcen met wisselende exposities is ook zeker een bezoekje waard. 

Toegankelijkheid

Kasteeltuinen Arcen is toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn of het park beleven vanuit een rolstoel. In het park zijn verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de bezoekers op een zo comfortabel mogelijke manier de tuinen kunnen ontdekken. Zo is bijvoorbeeld de Kasteelhof die bestraat is met kinderkopjes ook voorzien van een baan rolstoelvriendelijke bestrating. Alle horecalocaties hebben ruime invalidetoiletten. Door het park loopt een hoofdroute welke geheel te volgen is met een rolstoel. Er zijn in het park slechts twee paden die door niveauverschil niet begaanbaar zijn en hier staan waarschuwingsbordjes bij. De paden in het park hebben verschillende bestratingen. In het Rosarium en de Vallei zijn dit grindpaden, hier wordt bewust de grindlaag zo minimaal mogelijk gehouden. 

Bereikbaarheid 

Kasteeltuinen Arcen ligt in het Noord-Limburgse Arcen tussen Venlo en Nijmegen. Het pittoreske dorpje ligt vlakbij de Duitse grens en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Indien je met de auto reist, kun je voor € 5 je auto parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je route uit op de website van 9292

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteeltuinen Arcen.

Deal opties

20+ verkocht

Entreeticket Kasteeltuinen Arcen, inclusief tuingids

€ 21,50
€ 17,75
Koop de deal!

Reviews

Guido - juni 2019

De tuinen zijn prachtig. Het is heel mooi onderhouden en zeker de moeite van een bezoek waard. Je kunt er ook veel doen.

Hans - juni 2019

Grenzeloos genieten! Lekker taartje gegeten op terras. Mooie tuin met heel veel bloemen, ook voor kids leuk met speeltuin en kleine dieren.

Ardjan - juni 2019

Het is een hele mooie grote tuin. Alles is heel goed begaanbaar, ook voor rolstoelen. De tuinen zijn heel mooi opgezet en bijgehouden. Er zijn genoeg parkeerplekken.

Henk - mei 2019

Onze verwachting werd overtroffen. De aangelegde objecten en planten zijn een feest voor het oog. Zeker een aanrader, ook met kinderen.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.