Oog in oog met brullende Dino’s bij World of Dinos in de Jaarbeurs

€ 21,50 € 14,05

Oog in oog met brullende Dino’s bij World of Dinos in de Jaarbeurs

Meer dan 80 levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Jaarbeurs in Utrecht. Geniet t/m 15 november 2020 bij World of Dinos, de grootste dino expo van Europa!

35% Korting
Je bespaart
€ 7,45
Verkocht
Verkocht
8.870+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket World of Dinos (weekend) volwassene, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket World of Dinos (weekend) kind, 3 t/m 11 jaar (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 3: Entreeticket World of Dinos (weekend) kind, 0 t/m 2 jaar (t.w.v. €0)
 • Let op! De toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, maar er dient wel voor hen online gereserveerd te worden 
 • De grootste dino expo van Europa!
 • Bewonder ruim 80 levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving
 • Doe de gratis speurtocht en leer spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken
 • Leer meer over de dinosoorten terwijl je relaxed documentaires kijkt in de Dinoscoop
 • In de Kids Zone kunnen jonge bezoekers onder andere opgravingen doen, kleuren en een ritje maken op de mini dino's

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op een zaterdag of zondag naar keuze t/m 15 november 2020 
 • Let op! Alleen geopend in het weekend 
 • Let op! De voucher is niet je toegangsbewijs. Je dient de voucher(s) na aankoop te verzilveren door online een datum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover vind je terug op de voucher. Zonder reservering geen toegang! 
 • Na reservering ontvang je het officiële entreeticket per mail. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar de Jaarbeurs
 • 65-plussers kunnen World of Dinos bezoeken met een entreeticket voor kinderen 
 • De hal is donker en voorzien van omgevingsgeluiden, het is aan de begeleiders zelf om in te schatten of het verstandig is de expo te bezoeken met kinderen onder de 3 jaar
 • Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen
 • In het weekend geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Locatie

Locatie
Graadt van Roggenweg P1,
3527 KZ Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

World of Dinos terug in de Jaarbeurs  

Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 4 juli tot en met 15 november World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 9.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in de Jaarbeurs.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 9.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. Aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met attracties. Mis het niet! 

Toegankelijkheid

Alle paden bij World of Dinos zijn zowel met een rolstoel als een kinderwagen goed te bereiken. Rolstoelen of andere hulpmiddelen kunnen op locatie niet geleend of gehuurd worden. 

Bereikbaarheid

World of Dinos vindt plaats in hal 10 van de Jaarbeurs in Utrecht. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Bij de Jaarbeurs kun je parkeren op één van de ruim 4.300 parkeerplaatsen. Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Op vertoon van je invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij de Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is in de auto. 

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos

Deal opties

2.270+ verkocht

Entreeticket World of Dinos - weekend (volwassene)

€ 21,50
€ 14,05
Koop de deal!
1.460+ verkocht

Entreeticket World of Dinos - weekend (kind)

€ 19,50
€ 12,68
Koop de deal!
340+ verkocht

Entreeticket World of Dinos - weekend (kind t/m 2 jaar)

€ 0
Koop de deal!

Reviews

Sabina - januari 2020

Het was een leuk uitje die niet lang hoeft te duren. Goede informatie en de speurtocht met vragen was ook erg leuk om te doen.

Anja - januari 2020

Geweldig opgezet. Kids van 6 en 7 jaar vonden het zeer boeiend. Leuke vragenquiz.

Dominique - januari 2020

Jaaaa het was zo tof!! Mijn dochter van 3 vond het op het begin een beetje spannend maar na een poos wilde ze weer alle dinos opnieuw zien. Wat heeft ze genoten!

Babette - mei 2019

Echt een aanrader voor Dino-fans. Ik ben met mijn 3 jongste kinderen geweest en ze hebben alle drie enorm genoten.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.