Oog in oog met brullende Dino’s tijdens de World of Dinos

€ 17,50 € 12,50
Uitverkocht!

Oog in oog met brullende Dino’s tijdens de World of Dinos

Huiver bij brullende T. rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer Brachiosaurus en Triceratops tijdens World of Dinos in de Jaarbeurs Utrecht. Leerzaam en leuk voor alle leeftijden!

29% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
2400+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: entreeticket voor World of Dinos doordeweeks - volwassene (t.w.v. €17,50)
 • Dealoptie 2: entreeticket voor World of Dinos doordeweeks - kind 3 t/m 12 jaar (t.w.v. €15)
 • De grootste dino expo van Europa!
 • Ruim vijfenzeventig levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving
 • Gratis speurtochten
 • Een filmzaal waar doorlopend educatieve documentaires te zien zijn
 • Een kolossaal dino springkussen, rides, opgravingen en andere attracties voor de jonge bezoekers
 • Een uitgebreide souvenirshop met de meest spannende items

Voorwaarden

 • De voucher voor doordeweeks is geldig op een dag naar keuze van 19 april tot en met 10 mei 2019, met uitzondering van maandag 22 april
 • De voucher voor doordeweeks is ook geldig op doordeweekse dagen in de meivakantie, zaterdag 27 april en zondag 5 mei
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar World of Dinos in de Jaarbeurs Utrecht
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Jaarbeursplein -,
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

Oog in oog met brullende Dino’s

De jaarbeurs gaat terug in de tijd. Huiver bij brullende T. rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit ruim vijfenzeventig levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen, berijdbare dinosaurussen en een kids zone maakt dit van World of Dinos een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. De expo is van 19 april tot en met 12 mei te zien in de Jaarbeurs en het ultieme familie uitje tijdens de meivakantie. Gemiddeld duurt een bezoek 1,5 uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk om langer te blijven en te spelen in de kidszone of een bezoek te brengen aan onze dino shop. World of Dinos is de grootste dino expo van Europa. 

Bereikbaarheid

De Jaarbeurs Utrecht is zowel met de auto als met het openbaar goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar 'Jaarbeursplein in Utrecht' of volg vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Je kunt hier parkeren of bij een Park & Ride in de omgeving van Utrecht; makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. De Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Voor actuele vertrektijden en de route vanaf jouw woonplaats verwijzen we jou graag door naar 9292.nl. 

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos

Reviews

Annick - augustus 2018

Een leuke gave tentoonstelling met levensechte dino's! Een aanrader!

Babette - juli 2018

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met opgravingen in de zandbak, het springkussen, tekenen en de speurtocht! De kids waren erg onder de indruk!

Jennifer - juli 2018

Overal aan gedacht, veel te leren ook voor de kleintjes. Ons zoontje van 4 heeft veel geleerd en gespeeld. Ook papa en mama keken hun ogen uit.

Vincent - juli 2018

Fantastisch! Hele leuke tijd gehad. Onze kleine man is bijna 3 en gek op dino's dus hij was niet te stoppen. Ik zou de VR aanraden. Ik denk dat we nog een keer gaan.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.