www.tripper.nl

Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje

€ 21,25 € 10
Uitverkocht!

Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje

Één van de meest geliefde, klassieke sprookje 'Doornroosje' is nu live te bewonderen in theater Gooiland in Hilversum. Een magische familiemusical boordevol liedjes, meedoedansjes en hilarische humor!

Verkocht 560+
Korting 53%
Je bespaart € 11,25
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Ticket voor Doornroosje de musical Live in Theater Gooiland in Hilversum (t.w.v. €21,25)
 • Een magische familiemusical boordevol liedjes, meedoedansjes en hilarische humor, voor jong en oud!
 • Één van de meest geliefde, klassieke sprookjes. Vrolijk en betoverend zijn de sleutelwoorden van de musical
 • Doornroosje wordt gespeeld door Sita Vermeulen
 • Het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, zorgt voor een portie lachen, gieren, brullen!
 • Kinderen mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd
 • Na afloop van de voorstelling is er een fotomoment in de foyer van het theater met alle acteurs van Doornroosje De Musical
 • De musical duurt 75 minuten en heeft geen pauze


Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de dag en het tijdstip van de gekozen voorstelling. De data waar je uit kunt kiezen, vind je onder 'Meer informatie'
 • Reserveren: Na aankoop hoef je niet meer te reserveren
 • Zitplaatsen worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • De voucher is het betalingsbewijs, neem deze uitgeprint mee naar het theater
 • Wissel de voucher vanaf een uur voor de voorstelling bij de kassa in voor de definitieve entreetickets
 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar 

Locatie

Locatie
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?  

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Keuze uit de volgende data: 

 • 20 juni 2020 - 11:00
 • 20 juni 2020 - 13:30
 • 20 juni 2020 - 16:00
 • 21 juni 2020 - 11:00
 • 21 juni 2020 - 13:30
 • 21 juni 2020 - 16:00

Bereikbaarheid

Theater Gooiland in Hilversum, waar de voorstelling plaatsvindt, is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto reist, kun je betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Kijk op 9292 voor de actuele reistijden vanaf jouw vertrekpunt. 

Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne Entertainment.

€ 10
€ 21,25
Verkocht 560+
Korting 53%
Je bespaart € 11,25

Video

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment.

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app