Ontdek de verrassende onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

€ 17,25 € 12,50
Uitverkocht!

Ontdek de verrassende onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

Kijk je ogen uit bij SEA LIFE Scheveningen! In dit groot zeeaquarium bewonder je meer dan 4.000 dieren, waaronder haaien, otters en zeesterren. Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

28% Korting
Je bespaart
€ 4,75
Verkocht
Verkocht
490+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor SEA LIFE Scheveningen (t.w.v. €17,25)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Ontdek de verrassende onderwaterwereld met meer dan 4.000 dieren in 45 aquaria
 • Maak een reis langs de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes
 • Waag je aan een virtueel onderwateravontuur in een duikkooi met een ouderwetse duikhelm op
 • Diverse (voer)presentaties verspreid over de dag
 • Tickets blijven de hele dag geldig en met een stempel op je hand kun je altijd terug komen om bijvoorbeeld nog een voersessie bij te wonen
 • Leuk om te combineren met het Cool Event in Scheveningen!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 januari 2020
 • Let op! Dinsdag 14 januari 2020 is SEA LIFE Scheveningen gesloten 
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je officiële entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar SEA LIFE Scheveningen 
 • De dieren mogen alléén worden aangeraakt in de "Voelpoel", dit enkel onder begeleiding van één van de medewerkers 
 • Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden) 
 • Kinderen onder 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een betalende volwassene van 16 jaar of ouder 
 • Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur 
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Strandweg 13,
2586 JK Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

In SEA LIFE Scheveningen ontdek je de bijzondere onderwaterwereld in 45 aquaria! Sta oog in oog met meer dan 4.000 dieren, waaronder vissen, otters, schildpadden, haaien, roggen, zeeanemonen en nog veel meer! Neem een kijkje bij de dieren als ze gevoed worden, aai onder begeleiding dieren bij de voelpoel, maak een virtuele duik in de onderwaterwereld en speel met de nieuwe interactieve zandbak. Superleuk uitje voor het hele gezin! Bekijk hier alle voertijden. 

Nieuw: Virtual Reality 

Neem plaats in de duikkooi, zet je duikhelm op en begin aan je virtueel onderwateravontuur. Maak een 3 minuten durende duik met 360 graden zicht en geniet van alle dieren om je heen. De duik is extra leuk dankzij de spannende geluidseffecten. Ook is er een kinderversie waarbij ze een schat vol munten zullen treffen op de bodem van de zee. De attractie is gedurende dag geopend.

Nieuw: Hypermoderne I-sandbox 

Wil jij met een zandbak spelen waar het zand tot leven komt? Het kan bij SEA LIFE Scheveningen! De nieuwe, interactieve 3D zandbak zorgt voor vermaak bij de kids. Het zand komt tot leven en nieuwe rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking. Kom jij het uitproberen? 

Toegankelijkheid

Alle ruimtes in SEA LIFE Scheveningen zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking. In SEA LIFE is tevens een invalidentoilet aanwezig. Wat wel goed is om te weten is dat het in de weekenden en schoolvakanties tussen 12:00 en 15:00 druk kan zijn binnen. Met een rolstoel is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden.

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Scheveningen is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal kun je tram 1 of tram 9 naar Scheveningen nemen. Vanaf de halte Kurhaus is het ongeveer 5 minuten lopen naar SEA LIFE Scheveningen. Plan hier je reis via 9292. Kom je met de auto? Volg dan de borden Scheveningen bad. Je kunt parkeren in de volgende parkeergarages: Parking Kurhaus, Parking Strand, Parking Nieuw Parklaan of Parking Zwarte Pad. 

Kijk voor meer informatie op de website van SEA LIFE Scheveningen. 

Reviews

P. Dijkstra - maart 2019

Groter dan ik me herinnerde, mooi visueel ingesteld en interactief voor kinderen. Echt een aanrader als je op Scheveningen bent!

Wendy - februari 2019

We waren blij verrast. Mooi opgezet en mooi variatie aan vissen en onderwaterleven. De zeeschildpad was voor mij toch wel echt favoriet.

Julia - februari 2019

Een bezoek aan Sea Life is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met zeedieren uit het buitenland. Er zijn o.a. een grote octopus en krab & otters aanwezig.

Sofie - februari 2019

Ik vond het echt te gek, al die zeedieren! Het allerleukste is dat je een dier kan aaien. Ook kan je een mooie souvenir kopen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.