www.tripper.nl

Zing en dans tijdens de grappige, swingende familiemusical Sesamstraat Live

€ 21,25 € 10
Uitverkocht!

Zing en dans tijdens de grappige, swingende familiemusical Sesamstraat Live

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

Koop de deal!
Je bespaart € 11,25
Verkocht 280+
Korting 53%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de familiemusical Sesamstraat Live in Theater Gooiland in Hilversum (t.w.v. €21,25)
 • De grootste show ooit van Sesamstraat!
 • Een grappige, swingende voorstelling met alle Sesamstraatbewoners in deze grappige, swingende voorstelling
 • Zing en dans mee met o.a. de Sesamstraat tune, Elmo's lied en Oud-Hollandse liedjes zoals Alle eendjes zwemmen in het water, De wielen van de bus, Klap eens in je handjes
 • Teken of knutsel een taart voor het jubileum van Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!
 • Knuffel na afloop de bewoners van Sesamstraat in de foyer van het theater en ga met ze op de foto
 • De show duurt 60 minuten en heeft geen pauze

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de dag en het tijdstip van de gekozen voorstelling. De data waar je uit kunt kiezen, vind je onder 'Meer informatie'
 • Reserveren: reserveren is niet nodig 
 • Zitplaatsen worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • De voucher is het betalingsbewijs, neem deze uitgeprint mee naar het theater
 • Wissel de voucher vanaf een uur voor de voorstelling bij de kassa in voor de definitieve entreetickets
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar 

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal

Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Plots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!  

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Teken een Taart!  

Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!

Keuze uit de volgende data: 

 • 18 juli 2020 om 11:00 uur
 • 18 juli 2020 om 13:30 uur
 • 18 juli 2020 om 16:00 uur 

Bereikbaarheid

Theater Gooiland in Hilversum, waar de voorstelling plaatsvindt, is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto reist, kun je betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Kijk op 9292 voor de actuele reistijden vanaf jouw vertrekpunt. 

Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne Entertainment.

Video

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment