Ontdek het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

€ 13,00 € 7,50

Ontdek het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Ontdek bij Avonturenboerderij Molenwaard het altijd sfeervolle boerderijleven. Kom samen met Fien & Teun de Hollandse natuur verkennen en de liefste dieren knuffelen!

42% Korting
Je bespaart
€ 5,50
Verkocht
Verkocht
12670+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. €13,-)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland 2019!
 • Een perfect uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 10 jaar
 • Geniet samen met Fien & Teun van de leukste shows en het boerderijleven! 
 • Beleef het Hollandse landleven 
 • Knuffel de liefste geitjes, schapen en konijnen
 • In augustus is het 'Rollen in de Modder Maand' op Avonturenboerderij Molenwaard. Glij als een echt varkentje over de modderbaan en geniet van de mini-voorstelling van Peppa en haar broertje George

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 5 januari 2020
 • De tickets zijn geldig op laag- en hoogseizoendagen
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, toon de tickets op je smartphone
 • Kijk voor actuele openingstijden op de website van Avonturenboerderij Molenwaard 

Locatie

Locatie
wilgenweg 3,
2964 AM Groot-Ammers
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom bij avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. De leukste boerderij van Nederland is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan de boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Op de boerderij kan je verschillende karren vinden waar bijvoorbeeld een echte imker je alles uit kan leggen over bijen! Weet jij waarom er gaten is kaas zitten? De kaasboer kan je bij zijn kar alles vertellen over kaas. Bij de karren kunnen zelfs de kleinste bezoekers op interactieve wijze alles leren over het boerderijleven. 

Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat 'spelen is ontdekken' centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! Weten wat je nog meer kan doen bij Avonturenboerderij Molenwaard? Lees dan de blog over deze leuke boerderij! 

Themamaanden

In de maanden juli en augustus is het 'Rollen in de Modder Maand'. Speciaal voor dit thema is er een modderbaan waar je als een echt varkentje de natuur kunt verkennen. Peppa Pig komt deze maanden op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard en viert feest, want ze is jarig! Van 20 juli t/m 1 september (m.u.v. 26 aug) kun je genieten van de mini-voorstelling van Peppa samen met haar broertje George. Vanaf september staat Avonturenboerderij Molenwaard in het teken van kaas! Krijg antwoord op vragen zoals 'hoe maak je smeerkaas?' en 'hoe oud is oude kaas?'.

Fien & Teun 

Ontmoet Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje! De verhaaltjes van de twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. 

Kijk voor meer informatie over openingstijden, en activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bezoekersinformatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres 'Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Deal opties

12670+ verkocht

Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard

€ 13,00
€ 7,50
Koop de deal!

Reviews

Sjoerd - mei 2018

Super gastvrij, te gek gethematiseerd en erg vermakelijk voor jonge kinderen. Een tip: trek je kids oude kleren aan.

Annemiek - juni 2018

Wat een leuk educatief park in een mooie groene omgeving. Genoeg leerzame elementen afgewisseld met fun elementen. Personeel erg vriendelijk en gemotiveerd.

Tinie - april 2019

Wat een geweldig park, lieve medewerkers, uniek concept en helemaal van deze tijd. Schoon, netjes, educatief, hier kunnen heel veel parken nog iets van leren.

Michael - april 2019

Wat een prachtig park, wat een fantastisch personeel! Echt een aanrader met de kinderen, ze leren er veel, ze kunnen spelen er zijn heel veel shows.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.