www.tripper.nl

Entreeticket World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer

€ 19,50 € 14,50

Entreeticket World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer

4.4 / 5 (55 Beoordelingen)

Bezoek deze kerst de grootste reizende Dino Expo van Europa! Van 10 december 2022 t/m 14 januari 2023 veroveren levensgrote en bewegende dinosaurussen EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen!

Koop de deal!
Je bespaart € 5
Verkocht 250+
Korting 26%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer, vanaf 13 jaar (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 2: World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer, 3 t/m 12 jaar en 65+ (t.w.v. €17,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar, reserveren is niet nodig! 
 • Bezoek de grootste reizende Dino Expo van Europa!
 • Wandel door alle werelddelen en sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen
 • Naast dino modellen zijn er speurtochten, kun je een ritje maken op een dino, fossielen opgraven en is er een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden 
 • Perfect uitje met het hele gezin tijdens de kerstvakantie! 

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig op 10, 11, 17, 18 en 24 december 2022 t/m 8 januari en 14 januari 2023 (m.u.v. 31 december en 1 januari) 
 • Let op! De voucher is niet je toegangsbewijs. Je dient de voucher(s) na aankoop te verzilveren door online een datum en aankomsttijd te reserveren. Zorg dat je op tijd je reservering maakt. Zonder reservering geen toegang! 
 • Let op! Bekijk hier van te voren de beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen
 • Na reservering ontvang je het officiële entreeticket per mail. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee 
 • 65-plussers kunnen World of Dinos bezoeken met een entreeticket voor kinderen 
 • Geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op 24, 25, 26 en 31 december geopend van 10:00 tot 16:00 uur en op 1 januari van 12:00 tot 17:00 uur. De entree sluit 3 uur voor de sluitingstijd, dus zorg dat je voor deze tijd binnen bent
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Routebeschrijving

Meer informatie

Grootste Dino Expo van Europa tijdens kerstvakantie in Nederland!

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 10 december tot en met 14 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de kerstvakantie te zien in Expo Greater Amsterdam tussen Hoofddorp en Haarlem.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. De immense expo komt nu voor de eerste keer in zijn geschiedenis naar de regio Haarlem. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren Expo Greater Amsterdam naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Bereikbaarheid

De EXPO Haarlemmermeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Parkeren kan tegen betaling voor de deur. Gebruik voor navigatie het volgende adres: Stelling 1, Vijfhuizen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos. 

Deal opties

140+ verkocht

Entree World of Dinos - vanaf 13 jaar

€ 19,50
€ 14,50
Koop de deal!
110+ verkocht

Entree World of Dinos - 3 t/m 12 jaar en 65+

€ 17,50
€ 13
Koop de deal!

Beoordelingen

4.4
Gebaseerd op 55 beoordelingen
5
4
3
2
1
38
10
2
0
5
Y. Aygun
28 oktober 2022

Mijn zoon van anderhalf vond het geweldig. Hij is gek op dino's. Hij heeft een cillectie van dino's geweldig evenement.

B. Wilgen
14 oktober 2022

Top

E. Martens
3 oktober 2022

Mooi, zoontje van 4 enthousiast

E. Thangaraj
20 september 2022
L. Van lier
5 augustus 2022

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van World of Dinos