www.tripper.nl

Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht

€ 18 € 12
Uitverkocht!

Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht

Inspirerende bestemmingen, nieuwe routes, arrangementen en top-outdoormateriaal bij de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Te bezoeken op 23, 24 of 25 februari 2024. Het themaland is Polen!

Verkocht 120+
Korting 33%
Je bespaart € 6
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor de Fiets en Wandelbeurs (t.w.v. €18)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene
  • Ontdek alle fiets- en wandelmogelijkheden van themaland Polen tijdens lezingen en presentaties
  • Maak kennis met nieuwe fiets- en wandelbestemmingen en de mooiste routes, volg lezingen van bevlogen reizigers of struin langs de stands met outdoorkleding en -uitrusting
  • Shop nieuwe spullen bij de stands met outdoorkleding en uitrusting 
  • Test op het grote parcours de nieuwste reisbolides, fietsen en e-bikes 

Voorwaarden

  • De voucher is eenmalig geldig op 23, 24 of 25 februari 2024
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee
  • Vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur op zondag geopend van 10:00 tot 15:00 uur

Locatie

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

Fietsen en wandelen is leuk, gezond en het voert je langs de mooiste plekjes in de natuur. Ontdek op de Fiets en Wandelbeurs een wereld aan fiets- en wandelmogelijkheden, bekijk het nieuwste outdoormateriaal en test de mooiste fietsbolides en e-bikes.

Polen themaland

Themaland van het event is dit keer Polen. Het land telt 23 nationale parken en bijna eenderde van het oppervlak bestaat uit bos. De natuur is in Polen nooit ver weg en dat is iets waar fietsers en wandelaars volop van profiteren! In de afgelopen jaren heeft Polen zich op de fietskaart gezet met nieuwe routes als de Green Velo en de Velo Malopolska. Ook voor wandelaars is Polen een walhalla, met prachtige routes in de bossen, aan de kust en in de bergen.

Foto's Polen ©Polish Tourism Organisation

Infomarkten

Op de infomarkten van de beurs staan vrijwilligers klaar om al je vragen te beantwoorden over routes, materiaal en bestemmingen. Welke routes zijn het meest geschikt, waar kan ik overnachten, wat moet ik meenemen op een trektocht? De beste tips krijg je nog altijd van collega-fietsers en -wandelaars in een persoonlijk gesprek. Wil je naar Santiago of Rome? Dan kun je terecht op de aparte infomarkt voor pelgrimsreizen.

Fietsparcours

Je kunt de mooiste fietsreisbolides, e-bikes en speedpedelecs testen op het grote fietsparcours, dat door twee hallen loopt. Alleen op die manier kun je uitvinden welke bike het beste bij je past. Bezoekers van de Fiets en Wandelbeurs hebben ook toegang tot de E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent van Nederland dat tegelijkertijd in Jaarbeurs plaatsvindt.

Lezingprogramma

In het uitgebreide lezingprogramma vertellen ervaren reizigers over hun fiets- en wandelavonturen in Nederland en daarbuiten. Veel aandacht is er voor routes langs ‘vestingsteden en verdedigingslinies’. In de zaal van Themaland Polen komen de mooiste fiets- en wandelroutes van dat land aan bod.

Bereikbaarheid 

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom gezien de beperkte parkeergelegenheid bij voorkeur met het ov, te voet of met de fiets. De Jaarbeurs ligt naast Centraal Station Utrecht en is dus makkelijk te bereiken met de trein of bus. Kijk voor de parkeermogelijkheden op www.jaarbeurs.nl. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Fiets en Wandelbeurs.

€ 12
€ 18
Verkocht 120+
Korting 33%
Je bespaart € 6

Video

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Fiets en Wandelbeurs.

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app