www.tripper.nl

Entreeticket Design Museum Den Bosch

€ 12 € 6,95

Entreeticket Design Museum Den Bosch

Design Museum Den Bosch toont de invloed van design op ons dagelijks leven en vertelt het verhaal erachter. Bezoek t/m 16 oktober 2022 de tentoonstelling Sneakers Unboxed.

Koop de deal!
Je bespaart € 5,05
Verkocht 180+
Korting 42%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Design Museum Den Bosch (t.w.v. €12)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 17 jaar
 • Het museum toont de invloed van design op ons dagelijks leven en vertelt het verhaal erachter
 • Bezoek de tentoonstelling Sneakers Unboxed en neem een kijkje achter de schermen bij de schoen die voor technologische doorbraken heeft gezorgd
 • Bewonder de Bossche Tepelvaas van kunstenaar Natasja Alers 
 • Ontdek de keramiek collectie bij de tentoonstelling Touching Worlds
 • Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Het museum is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Bij de balie kun je een rolstoel lenen
 • Geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Locatie

Locatie
De Mortel 4
5211 HV Den Bosch
Routebeschrijving

Meer informatie

Al sinds de jaren ‘80 presenteerde Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch design en vormgeving in bijzondere en succesvolle exposities. Ze bouwden een unieke keramiek- en sieradencollectie op en schonken doorlopend ruim aandacht aan de toegepaste kunsten: Dutch designers als Bart Hess, Wieki Somers, Maarten Baas en Scholten & Baijings, maar ook internationale vormgevers als Ettore Sottsass, toonden hier hun werk.

Sinds 2018 hebben zij een naam die beter past bij dat profiel: Design Museum Den Bosch. Zodat publiek weet wat het kan verwachten. En helder is dat design het hart vormt van dit museum. En meer. Design Museum Den Bosch kijkt namelijk verder, voorbij de ontwerpen. Ze tonen ook de invloed van design op ons dagelijks leven, vertellen het verhaal erachter. Ze belichten de culturele betekenis en de rol van vormgeving in de geschiedenis, nu en in de toekomst.

Sneakers Unboxed
Te zien t/m 16 oktober 2022

De sneaker is in korte tijd het meest populaire designobject ter wereld geworden. De tentoonstelling Sneakers Unboxed nodigt je uit om een kijkje achter de schermen te nemen bij de schoen die voor technologische doorbraken heeft gezorgd, nieuwe jeugdculturen heeft geïnspireerd en de modewereld op z’n kop heeft gezet. De sneaker wordt dagelijks gekocht en gedragen door miljoenen mensen wereldwijd; in 2021 alleen al werd meer dan 1.1 miljard paar sneakers verkocht. Sneakers Unboxed combineert de geschiedenis en culturele context van de sneaker met de laatste innovaties op het gebied van design en duurzaamheid.

De Bossche Tepelvaas
Te zien t/m 2 oktober 2022

Kunstenaar Natasja Alers maakte maar liefst 75 gipsafdrukken van de tepels van bezoekers van het museum. De bezoekers gaven zich letterlijk en figuurlijk bloot om bij te dragen aan dit unieke project. Alers heeft die tepelafdrukken verwerkt tot een imposante vaas van meer dan een meter hoog. De vaas bevraagt zowel de toenemende verpreutsing van de maatschappij, als de seksualisering van onze beeldcultuur. De Bossche Tepelvaas is gemaakt in opdracht van Design Museum Den Bosch en maakt nu onderdeel uit van de collectie van het museum. De vaas is te zien in de hal van Design Museum Den Bosch. 

De Grote Versierder - posterkoning Engel Verkerke
Te zien t/m 2 oktober 2022

Iedere jongerenkamer hing er vroeger vol mee: de posters van Verkerke Reprodukties, het bedrijf van posterkoning Engel Verkerke. Met Che Guevara, The Beatles, een paard op het strand of een blote vrouw kon je precies laten zien wie je wilde zijn en bij welke groep je wilde horen. De Grote Versierder neemt je mee naar de glorietijd van de poster in de jaren '60, '70 en '80 en vertelt het verhaal van een ware revolutie in de manier waarop we onze huizen versieren. De tentoonstelling is een visueel bombardement, een nostalgische trip down memory lane en een reflectie op de ontwikkeling van onze beeld- en jongerencultuur.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Design Museum Den Bosch. 

Deal opties

180+ verkocht

Entreeticket Design Museum Den Bosch

€ 12
€ 6,95
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Design Museum Den Bosch