Bewonder Belle en het Beest De Musical

€ 22,50 € 12,50

Bewonder Belle en het Beest De Musical

4.0 / 5 (1 Beoordeling)

Bezoek Belle en het Beest De Musical in Theater Gooiland en luister naar betoverende liedjes, bewonder schitterende kostuums en geniet hilarische scènes. Te bezoeken op 11 of 12 juni 2022.

Je bespaart € 10
Verkocht 260+
Korting 44%

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Belle en het Beest De Musical in Theater Gooiland in Hilversum (t.w.v. €22,50)
 • Luister naar betoverende liedjes, bewonder schitterende kostuums en geniet hilarische scènes 
 • Ook het populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien zijn aanwezig voor een flinke dosis humor
 • Trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed! 
 • Magische voorstelling voor de hele familie
 • De musical duurt 75 minuten en heeft geen pauze

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de dag en het tijdstip van de gekozen voorstelling. De data waar je uit kunt kiezen, vind je hieronder bij 'Meer informatie'
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is het betalingsbewijs. Print de voucher uit en neem hem mee naar het theater
 • Wissel de vouchers vanaf een uur voor de voorstelling bij de kassa in voor de definitieve entreetickets
 • Zitplaatsen worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Let op! Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Meer informatie vind je bij 'Meer informatie' 
 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Voorstellingen

 • Zaterdag 11 juni 2022 in Theater Gooiland om 11:00, 13:30 en 16:00 uur
 • Zondag 12 juni 2022 in Theater Gooiland om 11:00 en 16:00 uur

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. 

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina Holwerda de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud! 

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie!  

Het verhaal 

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed 

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Corona testbewijs 

Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Van Hoorne Entertainment volgt hierin het beleid van de Rijksoverheid.

 • Download de CoronaCheck-app en upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app
 • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt een afspraak maken via de website: http://www.testenvoortoegang.org
 • Een vaccinatiebewijs
 • Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

De CoronaCheck-app in combinatie met een ID bewijs biedt toegang tot de theaters. In het theater geldt na deze check geen 1,5 meter binnen. Voor vragen over het coronatoegangsbewijs klik hier

Bereikbaarheid

Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Deal opties

260+ verkocht

Entreeticket voor Belle en het Beest De Musical

€ 22,50
€ 12,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5
4
3
2
1
0
1
0
0
0
F. bentink
4 februari 2021

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment