Rondleiding en proeverij + evt. borrelplankje bij The Alcohol Factory
Rondleiding en proeverij + evt. borrelplankje bij The Alcohol Factory
Ontdek hoe ze te werk gaan in een authentieke stokerij tijdens een rondleiding bij The Alcohol Factory. Geniet achteraf van een proeverij van 4 eigen gestookte dranken en een eventuele borrelplank.
Tickets direct beschikbaar
Tickets scanbaar vanaf je smartphone
Wat te verwachten
- Dealoptie 1: Rondleiding en proeverij bij The Alcohol Factory (t.w.v. €14,95)
- Dealoptie 2: Rondleiding en proeverij + borrelplankje bij The Alcohol Factory (t.w.v. €24,50)
- Kom tijdens de rondleiding alles te weten over het stookproces
- Geniet tijdens de proeverij van 4 eigen gestookte dranken
- De borrelplank bestaat uit onder andere brood, dips, kaasblokjes en bittergarnituur
- Ideaal uitje met vrienden, familie of het bedrijf!
Voorwaarden
- De voucher is geldig t/m 13 april 2024
- Reserveren is verplicht. Je dient telefonisch of per mail te reserveren. De contactgegevens vind je op de voucher
- De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
- Een rondleiding dient minimaal 4 personen te hebben, ben je met minder dan informeer naar de mogelijkheden om bij een andere groep aan te sluiten
- Geldig van vrijdag t/m zondag
- De rondleiding is te volgen van 13:00 tot 14:00 uur of 14:30 tot 15:30 uur. Na afloop mogelijkheid om te borrelen met eventuele borrelplank in de horeca gelegenheid
- Let op! Een gemaakte reservering kan niet meer gewijzigd worden
Meer informatie
The Alcohol Factory is een authentieke stokerij zoals deze vroeger in ieder dorp voorkwam. Het achterland of de eigen tuin is hun leverancier van de beste ingrediënten om heerlijke Whiskey, gin of likeuren te maken. De roots en kennis in het fruit zorgt net voor dat beetje extra wat de producten de juiste smaaksensatie geven.
De rondleiding is gebaseerd op het stookproces. Je start met een stukje geschiedenis en gaat vervolgens naar de stookruimte. In de stookruimte leggen zij het proces vanaf het fruit tot het eindproduct uit. Welk basis materiaal voorhanden is, is mede afhankelijk van het seizoen. In september tot en met oktober zijn er bijvoorbeeld meer appels dan in juni. Juni/juli is de tijd van kersen en andere vruchten.
Leer meer over de wijze waarop deze dranken gestookt en ontwikkeld zijn, en ervaar de fijne variaties die zorgvuldig tot stand zijn gekomen. Bij een proeverij maak je kennis met 4 van hun eigen gestookte dranken. Je ontvangt in het restaurant Anni’s Stube nog extra informatie over de distillaten.
Bereikbaarheid
Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.
Kijk voor meer informatie op de website van The Alcohol Factory.