Ontdek sprookjesachtig Londen tijdens de kerst!

€ 197,00 € 175
per persoon - o.b.v. 2 personen
Uitverkocht!

Ontdek sprookjesachtig Londen tijdens de kerst!

Een 3-daagse kerstreis naar Londen, inclusief busreis, twee overnachtingen en ontbijt.

11% Korting
Je bespaart
€ 22
Korting
Korting
11%

Wat te verwachten

 • 3-daagse busreis naar Londen voor twee personen (t.w.v. €394,-)
 • Ontdek de prachtige hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk 
 • Inclusief twee overnachtingen in hotel Ibis Londen Excel-Docklands
 • Heerlijk ontbijtbuffet inbegrepen
 • Met ervaren touringchauffeur die de ins en outs van London kent!
 • Tijd voor verkenning op eigen gelegenheid 
 • Bezoek de grootste bezienswaardigheden van Londen in kerstsfeer

Voorwaarden

 • De voucher is geldig voor een reis van 14 december t/m 16 december 
 • Reserveren: voucher is bewijs van deelname, er wordt begin november contact opgenomen door de reisorganisatie 
 • De prijs is inclusief busreis, overtocht Eurotunnel, twee overnachtingen en ontbijt in hotel Ibis London Excel-Docklands
 • Het is voor alle reizigers verplicht om in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs
 • De weergeven prijs is voor 1 persoon, op basis van 2 personen op 1 kamer 
 • Opstaptijden kunnen afwijken, indien dit het geval is zal de reisorganisatie dit tijdig communiceren
 • Bij te weinig interesse behoudt Hanneman de Toerist het recht om de reis te annuleren voor 31 oktober 
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 25198082

Locatie

Locatie
Royal Victoria Dock 9,
9 Western Gateway Londen
Routebeschrijving

Meer informatie

Tijdens de 3-daagse busreis naar Londen kan je de prachtige hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk goed verkennen. Lekker kerstshoppen op Oxford Street, een wandeling door Hyde Park of een ritje in de welbekende rode dubbeldekkers; het kan allemaal tijdens deze bijzondere kerstreis.

Naast het verkennen van de stad op eigen gelegenheid is er ook de mogelijkheid om een sightseeing programma te volgen met de chauffeur. Niets romantischer dan het ontdekken van de bezienswaardigheden van het in kerstsfeer versierde Londen. De veelzijdigheid van deze prachtstad maakt een tripje naar Londen geschikt voor zowel jong als oud. Door de vele pubs en restaurantjes die zich in de stad bevinden is er voor ieder wat wils. Samen op de foto met een rode telefooncel of een kiekje met de Big Ben, in Londen is niets te gek. 

Programma 

Dag 1 | vertrek

Vroeg in de ochtend vertrekken we richting Calais. Via de Eurotunnel zullen we onze overtocht naar Engeland maken. Omstreeks 14:00 uur arriveren we in het centrum van Londen (Waterloo Place). Vanaf dat moment is er vrije tijd om Londen te verkennen. Bezoek de diverse highlights zoals Oxford Street, Regent Street, Covent Garden, China town etc. Omstreeks 19:00 uur wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar het hotel gebracht.

Dag 2 | Londen

Na een heerlijk ontbijtbuffet zullen we vertrekken naar het centrum van Londen. U kunt vandaag kiezen om een sightseeing programma met de chauffeur te volgen of Londen op eigen gelegenheid te verkennen. Wanneer u met onze chauffeur meegaat zullen we de dag beginnen in de buurt van Notting Hill/Hyde park, waar u een bezoek kunt brengen aan de zeer bekende antiekmarkt Portobello Market. Vervolgens zullen we een bezoek brengen aan de wijk Knightsbridge waar het bekende, zeer luxe warenhuis Harrods zich bevindt. Het programma zal eindigen in de buurt van Covent Garden. Ook hier zijn meer dan voldoende pubs en restaurants aanwezig voor uw diner. We eindigen de dag met een adembenemende lichttour langs de grote bezienswaardigheden van het sprookjesachtig, in kerstsfeer versierde, Londen.

Dag 3 | terugreis

Na het ontbijt vertrekken we naar het centrum van Londen. U kunt wederom ervoor kiezen om de dag naar eigen inzicht in te plannen. Wanneer u op eigen gelegenheid Londen bezoekt, stapt u 's-middags wel weer op de bus voor de terugreis. We rijden met de bus naar Buckingham Palace. Hier kunnen we hopelijk een glimp opvangen van de wisseling van de wacht.

De tour eindigt bij de Tower Bridge. Hier kunt u gezellig wandelen langs de Tower en door de gezellige binnenhaven ''Catharina Docks''. Hier zijn tevens voldoende mogelijkheden om een hapje te eten voordat we rond 16:00 uur aan onze terugreis beginnen. Verwachte thuiskomst is in de late avond.

* Let op! Wanneer de wisseling van de wacht op dag 2 plaatsvindt, zal het programma aangepast worden.

                                                    OPSTAPPLAATSEN

KERKRADE

04:45 uur - Strijthagenweg 125 (garage Hanneman de Toerist)

HEERLEN

05:15 uur - Achterzijde NS station (thv Gered Gereedschap Parkstad)

MAASTRICHT

05:35 uur - De Geusselt

URMOND

05:55 uur - Carpoolplaats (thv Vd Valk hotel)

Opstaptijden kunnen afwijken, indien dit het geval is zal de reisorganisatie dit tijdig communiceren.

Reviews

Anita - mei 2017

Sfeer in december is heerlijk, vrolijke mensen, mooie versieringen. Christmas shopping compleet!

Sylvia - april 2018

Rond de feestdagen is het geweldig in Londen. Met al die kerstmarkten en versieringen waan je je echt in de kerstsferen. Heerlijk eten gemoedelijke sfeer.

Barry - december 2016

Winter Wonderland is een combinatie van kerstmarkt en kermis en is immens groot! De kerstmarkt is zeker gezellig, kent vele stands en een schaatsbaan. Aanrader!

Pannecoucke - januari 2017

Beste is om rond de avond als de lichtjes branden erheen te gaan. Leuke sfeer en mooi opgebouwd. Gezellige kermis met voor elk wat wils.

Nience - december 2017

Winter wonderland in Hyde Park is een gigantische kerstmarkt met kermisattracties en verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Het was een heerlijke ervaring.

Scottie - maart 2018

Het was best leuk. Ik raad jullie aan om vooral in de avond erheen te gaan. Parkeren was duur, omdat je midden in het centrum zit.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.