Ontdek en beleef het treinleven in het Spoorwegmuseum!

€ 17,50 € 12,50
Uitverkocht!

Ontdek en beleef het treinleven in het Spoorwegmuseum!

Reis door de tijd in het Spoorwegmuseum en ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Je bespaart € 5
Verkocht 18.440+
Korting 29%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Het Spoorwegmuseum (t.w.v. € 17,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland
 • Ontmoet de reizigers van de Oriënt Express
 • Bestuur zelf een trein in de prijswinnende 4D simulator
 • Spannend achtbaanritje in het donker
 • Een leuk dagje weg voor het hele gezin!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 14 maart 2021
 • Let op! Het museum is i.v.m. het coronavirus tot nader order gesloten
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee naar het Spoorwegmuseum
 • Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum
 • Het Spoorwegmuseum is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. In schoolvakanties ook geopend op maandag van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie

Locatie
Maliebaanstation 16,
3581 XW Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

In het Spoorwegmuseum in Utrecht beleef je onverwachte avonturen met luxe rijtuigen, stoere treinen en locomotieven boordevol geheimen en verhalen. Zodra je een stap zet in het museum ga je mee op een spannende reis door de tijd. De hoofdattracties zijn vijf 'werelddelen' waarin treinen de hoofdrol spelen. Een audiotour door een Engels mijndorp, een theatervoorstelling over de Orient Express of een spannende achtbaan: iedere wereld is een echte belevenis. Sluit de dag af bij de Vuurproef; een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Een tocht die eindigt in een ware vuurproef!

Toegankelijkheid

Het museum is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Het museumgedeelte 'Stalen Monsters' is echter niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn vier parkeerplaatsen aanwezig voor minder validen. Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan in het museum. 

Bereikbaarheid 

Het Spoorwegmuseum is centraal gelegen in Utrecht op een kwartiertje reizen vanaf het Centraal Station. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Er kan voor €9,50 per auto een parkeerkaart gekocht worden. Op drukke dagen is de parkeerplaats van het museum snel vol, er zijn andere parkeerterreinen aanwezig dichtbij het museum.

Kijk voor meer informatie op de website van het Spoorwegmuseum.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.