Ervaar de geschiedenis van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum

€ 19,50 € 12,50

Ervaar de geschiedenis van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum

Ervaar de geschiedenis van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum, één van de meest bezochte musea in Nederland! Hier komt het verleden tot leven. Een leuk uitje voor jong en oud!

36% Korting
Je bespaart
€ 7
Verkocht
Verkocht
10.750+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Nederlands Openluchtmuseum (t.w.v. €19,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Een cultuurhistorisch binnen- en buitenmuseum met een oppervlakte van maar liefst 88 voetbalvelden
 • Bewonder authentieke gebouwen zoals originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, een schooltje en een ophaalbrug
 • Maak een ritje in een historische tram en bekijk het museum op je gemak
 • Bekijk oude ambachten en bezoek de boerin die je alles vertelt over het leven van vroeger
 • Geniet van overheerlijke poffertjes, eet een ouderwets lekker broodje of drink een biertje in het echte Jordanese café

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 28 februari 2021  
 • Let op! Reserveren is verplicht. Je dient na aankoop op de website van het Nederlands Openluchtmuseum een datum te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher 
 • Je hebt alleen toegang tot de Zomeravonden (1 t/m 16 augustus) als je vóór 16:00 uur in het museum bent 
 • Tijdens een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • De voucher is samen met de reserveringsbevestiging je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem ze geprint mee naar het museum
 • Honden (m.u.v. gevaarlijke vechthondenrassen) zijn toegestaan in het museumpark mits ze aan de riem gehouden worden
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Hoeferlaan 4,
6816 SG Arnhem
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen. 

Gaan je kinderen 'aan het werk' op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd.

Zomeravonden 

Zomeravonden beleef je samen in het Openluchtmuseum! Van 1 t/m 16 augustus is het museum tot 22:00 uur geopend. Ben je vóór 16:00 uur in het museum? Geniet dan van een sfeervol avondprogramma rondom het Picknickplein en het Zaanse plein. Kijk hier voor meer informatie. 


Bereikbaarheid

Het Nederlands Openluchtmuseum is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Volg wanneer je met de auto komt de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo). Je kunt parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Een parkeerkaart kun je voor €7 kopen bij de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Raadpleeg dan 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Openluchtmuseum.

Deal opties

10.750+ verkocht

Entreeticket voor het Nederlands Openluchtmuseum

€ 19,50
€ 12,50
Koop de deal!

Reviews

Anneke - juni 2019

Het museum is als het ware een reis door de tijd. Het buitengebied is ruim opgezet en er is rekening gehouden met de kleinsten. Zeker de moeite waard!

Sonja - juni 2019

We werden prettig verrast, wat een prachtig opgezet, ruimtelijk en kwalitatief mooi openluchtmuseum. Wij hebben een hele fijne dag gehad, kan het iedereen aanraden!

Martijn - juni 2019

Heel net goed onderhouden park. Wat ook heel ruim is opgezet. Veel mensen die uitleg geven over zaken van vroeger. Erg leuk ook voor de kinderen!

Mariska - juni 2019

Op een prachtige dag dit museum bezocht. We kwamen pas om 1 uur aan en konden lang niet alles bekijken. Dus we moeten nog een dagje terug!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.